Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Žuvienė


Sudėtingumo lygis:


Žuvienė

Jums prireiks :

  • 1 svogūnas
  • česnako
  • 150 g bulvių
  • 150 g morkų
  • 100 g pankolio
  • 30 g lapinių salierų
  • 1 šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 200 g buteliuko žuvies padažo atskiesto 400 g vandens
  • 400 g žuvies filė (lašišos, raudonojo ešerio ar kurios kitos)
  • 80 g porų
  • 1 pomidoras
  • 6-8 šalavijų lapai
  • 200 g baltojo vyno
  • 3/4 šaukštelio jūros druskos
  • Šviežiai maltų pipirų.


Veiksmai :

Paruošti daržoves: nuvalytus svogūną, česnaką smulkiai supjaustyti. Bulves, morkas supjaustyti mažais kubeliais. Pankolį, salierų lapus smulkiai supjaustyti. Puode įkaitinti alyvuogių aliejų, joje pakepinti svogūną, česnaką, sudėti bulves, morkas , supilti žuvies padažą, atskiestą vandeniu, užvirinti, pavirti 5 min., tada sudėti pankolį, salieras, pavirti dar 5 min. Žuvies filė susmulkinti šaukštelio dydžio gabalėliais, sudėti į sultinį ir pavirti 10 min. Supilti baltąjį vyną. Porą supjaustyti smulkiais žiedeliais, pomidorą, petražoles, šalaviją supjaustyti labai smulkiai, viską sudėti į karštą sriubą, paskaninti šviežiai maltais pipirais, jūros druska.

Skanaus!


Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

jule ( 2009-09-06 21:25:07 )
visa skoni turbut laiko zuvies padazas. o gal blogai manau? be jo ar skani butu zuviene?
rimava ( 2009-08-02 22:44:24 )
labai jau imantri zuviene, tingeciau virti, tikriausiai prireiktu visos dienos, o ir priedai kazkaip zuvienei nepriimtini, geriau jau virti lietuviska zuviene, iseitu daug pigiau ir paprasciau, ir man atrodo daug skaniau.
Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Gostautas, Eisvydė, Marcijonas, Agnė.

Pasveikink!

Anekdotas

Vėžliukas rabždinasi į medį, kabinasi, vis užkliūva, tačiau šiaip taip užsikaria ant šakos ir nuo jos šoka žemyn. Išskėtęs letenėles pamosuoja ir trenkiasi į žemę. Paskui vėl ropoja į medį, vėl šoka ir vėl lipa... Visa tai stebi iš lizdo paukščių pora. Vienas ir sako: - Klausyk, jau turbūt laikas pasakyti mūsų vaikui, kad jis įsūnytas...

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą