Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Vyšnių pyragas


Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

Sviesto -180 gr,
cukraus -170 gr.,
4 kiaušiniai,
miltų -200 gr.,
šaukštelis kepimo miltelių,
pokas šaldytų (vasarą -šviežių) vyšnių be kauliukų.

Veiksmai :

Tešlą maišiau mikseriu. Sviestą išmaišiau su cukrum,supyliau po truputį plaktą kiaušinį, subėriau kepimo miltelius ir po truputį pyliau miltus,kita ranka tvirtai laikydama mikserį ir maišydama tešlą.

Kai masė tampa vienalytė, metam į kepimo formą, ant viršaus apibarstom gausiai atitirpusiomis vyšniomis ir -į orkaitę, kokiam pusvalanžiui.Kiek pravėsusį pyragą apibarstom pudra.

Kitą savaitgalį šitą pyragą bandysiu kepti su džiovintomis slyvomis. Tik prieš tai jas reikėtų jas išmirkyti arbatoje arba kokiame gėrime



Tinka vartoti su :

Receptą atsiuntė Inga

Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

Monika ( 2011-07-15 14:51:18 )
Aš kaip tik dabar kepu šį pyragą :)
Vysniu pyragas ( 2011-07-12 20:40:24 )
Tikrai nuostabus pyragas!
monika ( 2011-04-21 12:09:41 )
o kokioje temperaturoje reik kepti?
ViO9 ( 2010-07-17 13:39:28 )
Taigi raso kad pusvalandziui..skaityt nemokat ar kas :D
MoniCute!;]]*** ( 2010-06-16 19:00:45 )
Nerealus pyragas!!! kepiau tajp issipute kajp balionelis :DDDD bet nerealej skanus!!!!!!!!!!!! MMMMMMM................
( 2010-05-27 15:56:14 )
O kiek laiko jį kept reikėtų? ;)
slapta ( 2010-05-26 14:29:29 )
skanus?
Arnas ( 2010-05-23 11:18:20 )
Labai skanus pyragas,kepu per kiekviena svente :)
inga ( 2010-02-08 14:32:30 )
man sis pyragas labai patiko as ji iskepiau ir labai skanu parasykite skanesni aciuuu ;D
Stepas ( 2009-11-29 15:52:15 )
Norejau paklaust kiek laiko kepti ir kokioje temperaturoje? :)
bartas ( 2009-10-27 17:36:17 )
turi but skanu
antgabi ( 2009-09-17 16:09:11 )
labai skanei atrodo turetu buti tik kiek tu vysniu reike tas pokas kiek gramu turetu buti.
tomai, ( 2009-08-04 15:22:33 )
o nuotraukeles nera? :) esi mejas kepejas kulinaras;) ?
=) ( 2009-07-19 18:24:59 )
Tikrai lb skanus pyragas =) ir greitai pagaminamas =) super!!!
nijole ( 2009-07-03 10:44:52 )
ar skanus tas pyragas su vysniomis reiketu pasidaryti gal daug reikia produktu
kg ( 2009-03-29 14:39:06 )
o kiek laiko ji reik kept?
Gintare ( 2009-02-08 19:26:42 )
siandien padariau sita pyragas,tikrai saknus gavosi;)
Perhonen ( 2008-08-29 12:04:31 )
įdėjau citrinos ekstrakto ir gavosi pasakiškai skanus ;p
ligita ( 2008-03-01 11:44:40 )
labai skaniai gavosi, man patinka vysnios, skanumelis :) mmm..
Tomas ( 2007-04-05 19:39:46 )
Si penktadieni darysiu si recepta. Ikelsiu poto nuotraukele.
Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Fabijonas, Sebastijonas, Daugvydas, Nomeda.

Pasveikink!

Anekdotas

Nors kiek pradedant kalbėti apie šiuolaikinę fiziką, būtina suprasti, kas yra elektra. Paaiškinsiu jums tai mikrobangės krosnelės pavyzdžiu. Pliaukštelėjus jungikliu, elektra laidais patenka į mikrobangę, kur virsta (elektrolizės būdu) mažutėlėmis mikrobangelėmis. Jos viduje naršo tol, kol aptinka gabalą kokio maisto. Aptikusios praneša vienos kitoms pliaukšėdamos uodegėlėmis tam tikru būdu. Tada bangelės - darbininkės prasiskverbia pailgosiomis žarnomis ir susispiečia apie bangą - motiną. Tai sukelia staigų temperatūros šuolį, patiekalas pasitroškina ir būna suvirškintas aminorūgštimis. Fermentai išskiria burbuliukus, po ko seka stenėjimas ir nuleidimas. Požeminiais vamzdžiais pliurzė juda į nutekamųjų vandenų valymo stotį, kuri, savo ruožtu, viską nukreipia į upę, iš kur maišymosi proceso dėka viskas patenka į visas upes regione. Upės krenta iš aukštai ir suka turbinas, kurios gamina elektrą, kuri tuojau pat eina atgal į mikrobangę, tokiu būdu uždarydama elektros grandinę. Pastebėjote? Mikrogranulės su tuo niekaip nesusiję, todėl dėl jų nėra ko jaudintis. Patikėkite - joms į jus nusispjauti.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą