Receptai
Įtraukti į favoritus
Versija spausdinimui
Informuoti apie klaidas
Atsiųsk savo receptą
Ieškoti panašių receptų
Siųsti receptą draugui
RSS - receptai
Vištienos file „lazdelės“ su ,,Daumantų“ pomidoru padažu ,,Kinietiškas“
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1.500 g vištienos file2.500 g „Daumantų“ rapsų aliejaus
3.500 g „Daumantų“ pomidorų padažo „Kinietiškas“
4.100 g pyrago džiuvėsėlių 5.2 kiaušiniai
6.2 valg.šaukštai „Daumantų“ sojų padažo
druskos, maltų pipirų, žalumynų, ryžių
Veiksmai :
Vištienos file supjaustome „lazdelėmis“ (6x1 cm), apibarstome druska, pipirais. Viską išmaišius dubenyje, laikome 1 val. šaltai. Išplakame kiaušinius. Lazdeles“ voliojame kiaušinių plakinyje, po to - džiuvėsėliuose ir verdame įkaitintame aliejuje 1-2 min.„Daumantų“ Kinietišką pomidorų padažą pakaitiname, supilame sojų padažą ir išmaišome. Padažą patiekiame lėkštės viduryje, vištienos „lazdeles“ dėliodami „šuliniu“ ant padažo. Ratu beriame virtus ryžius, puošiame žalumynais.
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Rėmėjai
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Šviežiai iškepta kiekvieną dieną - Jūs galite paruošti didelį kiekį skystos ar paprastos pyragaičių tešlos, padėti ją į šaldytuvą bei kepti kiekvieną dieną. Jūsų kepiniai bus visą laiką švieži. Paruoškite, pavyzdžiui, trigubą kiekį karališkųjų pyragaičių tešlo...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Dvi blondines šnekasi:
- Bandei su vibratoriumi?
- Dar ne.
- Ir nebandyk: man jau visi dantys kliba...