Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Vištiena su kariais ir vaisiais


Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

4-ios vištų šlaunelės,
2 valgomieji šaukštai aliejaus,
250 g ryžių „Jasmin“, „Blue Dragon“,
2 šaukštai karių prieskonių „Sharwood’s“,
2 valgomieji šaukštai kokosų pieno miltelių „Blue Dragon“,
250 g konservuotų ananasų sulčių,
4 konservuotų ananasų griežinėliai,
4 obuoliai,
4 puselės konservuotų persikų,
200 g grietinėlės,
1 valgomasis šaukštas sviesto,
malti juodieji pipirai, druska.



Veiksmai :

Vištų šlauneles įtrinkite druska ir pipirais.
Troškintuve įkaitinkite aliejų. Kepkite šlauneles, kol gražiai apskrus. Iškeptas atidėkite į šalį.

Padažui
Kokosų pieno miltelius sumaišykite su konservuotų ananasų sultimis, suberkite karių miltelius, viską užvirinkite ir supilkite grietinėlę. Atidėkite į šalį.
Obuolius nulupkite, supjaustykite stambiomis skiltelėmis, pakepinkite su sviestu, į keptuvę sudėkite į keturias dalis supjaustytus konservuotų ananasų griežinėlius ir kubeliais pjaustytus konservuotus persikus. Supilkite paruoštą karių padažą.
Paruoštą padažą užpilkite ant iškeptų vištų kulšelių. Viską patroškinkite dar 5–10 minučių.
Patiekite su virtais „Blue Dragon“ ryžiais ar „Blue Dragon Udan“ makaronais.


Tinka vartoti su :

Baltasis sausas vynas „Chapel Hill Chardonnay Oaked“, Vengrija.

Šaltinis: maxima.lt

Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!

Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Mantvinas, Žybartė, Gerardas.

Pasveikink!

Anekdotas

Padavėjau, mano sriuboje negyva musė! -Taip, pone, jas užmuša verdantis vanduo. -O ko jūs tikites už tokią kainą? Gyvos?

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą