Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Veršienos krūtinlnė, įdaryta grybais


Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

1.700 g veršienos krūtininės be kaulų,
druskos, česnako,
2.3 šaukštai margarino ar kitų riebalų,
3.300 g grybų,
l šaukštelis petražolių lapelių,
4.3 šaukštai maltų džiūvėsėlių,
5.1 kiaušinis, druskos, pipirų.

Veiksmai :

Mėsą pasūdyti, įtrinti česnaku. Supjaustytus grybus ištroškinti riebaluose, praaušinti, įmaišyti petražolių lapelių, maltų džiūvėsėlių, prieskonių ir kiaušinį. Mėsą keliose vietose giliai įpjauti, ,,kišenėles” prikimšti grybų ir užsiūti. Iš pradžių apkepinti riebaluose ant viryklės arba orkaitėje. Paskui kepti nekarštoje orkaitėje (170 °C). Retkarčiais palaistyti sultiniu arba kepant atsiradusiu skysčiu. Jei reikia, įpilti vandens. Ar mėsa iškepusi, tikrinti mediniu smeigtuku. Valgis iškepa per 2 valandas. Kai iškeps, išimti siūlus. Mėsą patiekti supjaustytą griežinėliais. Vietoj padažo duoti skystį, kuriame kepė. Prie šio valgio tinka keptos bulvės arba biri ryžių košė ir salotų lapelių arba agurkų salotos. Skanaus!

Dabartinis recepto įvertinimas: kol kas niekas dar neįvertino!
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!

Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Arnoldas, Fridrikas, Tautvilas, Eimantė, Kamilis, Ervinas.

Pasveikink!

Anekdotas

Kodėl kalėdinės eglutės viršūnę puošia angeliukas?

Kūčių vakarą Kalėdų Senis ruošėsi į savo kasmetinę kelionę. Pirmiausia jam besirengiant plyšo raudonas švarkas. Teko vilktis kitą, kuris buvo ankštokas ir veržė. Senis susierzino. Tuomet jis nuėjo pažiūrėti, kaip vyksta pasirengimas. Elfai streikavo. Elniai sirgo angina. Senis susierzino dar labiau. Norėdamas nuraminti nervus, nuėjęs į virtuvę, čiupo butelį – bet šis buvo tuščias. Tada jau Senis iš tiesų supyko. Tuo metu kažkas pasibeldė į duris, tačiau jis pykdamas nekreipė į tai dėmesio. Beldimas pasikartojo. Senio nuotaika buvo tokia, kad jis tikrai nenorėjo su niekuo bendrauti. Beldimas pasikartojo trečią kartą. Senis, visas kunkuliuodamas, atidarė duris. Už jų stovėjęs mažas angeliukas paklausė: „Ei, Seni, ką man daryti su šita eglute?“

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą