Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Veršiena su mairūnu obuolių sultyse


Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

1.600 g veršienos,
2.2 stiklinės obuolių sulčių, svogūnas,
šaukštas susmulkinto mairūno,
šaukštas miltų,
3.2 šaukštai sviesto,
žiupsnelis maltų garstyčių,
lauro lapelis,
šaukštas citrinos sulčių,
druskos.

Veiksmai :

Mėsą, svogūnus supjaustyti. Mėsą sumaišyti su mairūnu, garstyčiomis, lauro lapu, svogūnais, druska, miltais ir sudėti į sviestu išteptą indą. Kepti orkaitėje. Kai mėsa apkeps, supilti obuolių sultis, uždengti ir troškinti 40 minučių. Po to įpilti citrinos sulčių, pasūdyti. Patiekti su ryžiais ir salotomis. Skanaus!

Dabartinis recepto įvertinimas: kol kas niekas dar neįvertino!
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!

Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Mantvinas, Žybartė, Gerardas.

Pasveikink!

Anekdotas

Apie viengungių mitybą

Marius stovi tarpdury su bliūdeliu ir jame kažką kapsto.
- Ką čia valgai?
- Ai š*** kažkokį. Pupelės. Susiverčiau su tuo skysčiu ten. Paragavau - neskanu. Nuploviau tą skystį, bandau valgyt - vistiek neskanu. Šaldiake kažkokį pomidorų padažą radau ir susipyliau. Žiūriu - netoks kažkoks. Ant etiketės - 2006 liepa. Nu kečupui tai koks skirtumas. Bet pabandžiau valgyt ir teko nuplaut. Hm, galvoju, ką čia užsidėt - paėmiau to vorčesterio padažo iš spintelės. Užsipyliau - nesąmonė kažkokia. Tai nuploviau ir vat valgau be nieko - nes dar ketvirtąkart plaut reikės.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą