Receptai
Vaisinis faršas
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
* 4 puodeliai džiovintos baltos duonos kubelių (džiūvėsėlių);* ½ puodelio susmulkintų morkų;
* ½ puodelio susmulkintų salierų;
* 1 nedidelis supjaustytas svogūnas;
* 2 valg. šaukštai sviesto;
* ½ arb. šaukštelio druskos;
* ¾ arb. šaukštelio paukštienos prieskonių;
* ⅛ arb. šaukštelio maltų juodųjų pipirų;
* ⅛ arb. šaukštelio muskato riešuto;
* ½ puodelio skrudintų linų sėmenų;
* ¼ puodelio susmulkintų graikinių riešutų;
* ⅓ puodelio vištienos sultinio;
* ¾ puodelio vandenyje išmirkytų razinų;
* 2½ puodelio pjaustytų obuolių.
Veiksmai :
Keptuvėje pašildykite sviestą ir paskrudinkite morkas, salierus bei svogūnus, kol suminkštės. Suberkite druską, paukštienos prieskonius, pipirus bei muskato riešutus.
Supilkite mišinį į didelį indą, suberkite džiūvėsėlius, skrudintus linų sėmenis, vištienos sultinį, razinas ir obuolius. Viską gerai išmaišykite. Šiuo faršu įdarykite vištą, kalakutą, žąsį arba supilkite jį į troškintuvę ir dar 40–45 minutes patroškinkite iki 180C temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Bulvienė ir rūgščios daržovės - Į bulvienę rūgščias daržoves dėkite baigiant virti, kitaip bulvės bus kietos...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Apie viengungių mitybą
Marius stovi tarpdury su bliūdeliu ir jame kažką kapsto.
- Ką čia valgai?
- Ai š*** kažkokį. Pupelės. Susiverčiau su tuo skysčiu ten. Paragavau - neskanu. Nuploviau tą skystį, bandau valgyt - vistiek neskanu. Šaldiake kažkokį pomidorų padažą radau ir susipyliau. Žiūriu - netoks kažkoks. Ant etiketės - 2006 liepa. Nu kečupui tai koks skirtumas. Bet pabandžiau valgyt ir teko nuplaut. Hm, galvoju, ką čia užsidėt - paėmiau to vorčesterio padažo iš spintelės. Užsipyliau - nesąmonė kažkokia. Tai nuploviau ir vat valgau be nieko - nes dar ketvirtąkart plaut reikės.