Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Ungurys su grybų padažu


Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

ungurio (apie 1,5 kg)
6 šaukštų sviesto
2 pjaustytų morkų
3 porų pjaustytos baltosios dalies
12 marinuotų svogūnėlių
3 nuluptų česnako skiltelių
100 g pjaustytų sūdytų lašinukų
salierų šakelės
2-3 petražolių stiebų
lauro lapelių
smulkintos aitriosios paprikos
700 g raudonojo vyno
100 g pjaustytų pievagrybių
druskos
pipirų
3 šaukštų konjako
šaukšto miltų
2-3 prancūziško batono riekelių

Veiksmai :

Dviejuose šaukštuose sviesto pakepinti morkas, porus, svogūnėlius, česnaką bei lašinukus. Sudėti prieskonius, supilti vyną ir užvirinti.

Žuvį supjaustyti ir apkepti dviejuose šaukštuose sviesto . Išimti. Suberti grybus ir pakepinti. Pabarstyti druska, pipirais, įpilti konjako ir uždengti.

Žuvį ir grybus sudėti į paruoštą padažą ir pakaitinti. Miltus išmaišyti su šaukštu sviesto , sudėti į padažą ir virti ant silpnos ugnies, kol sutirštės.

Batono riekeles supjaustyti kubeliais ir paskrudinti likusiame svieste. Ungurį patiekti apipylus padažu ir apibarsčius batono kubeliais.


Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

as ( 2011-02-26 21:27:19 )
unguris labai "smirda", niekada nebegaminsiu namiskiams, visi atsisake valgyti.
Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Felicita, Klemensas, Kolumbanas, Doviltas, Liubartė, Adelė, Kolumbas, Orestas.

Pasveikink!

Anekdotas

Eina Raudonkepuraitė mišku, švilpauja, krepšelį neša... Staiga iš krūmų iššoka baltasis kiškutis... visas šūdinas, mėšlinas.
- Kas tau, kiškuti? - Paklausė Raudonkepuraitė ir nesulaukisi atsakymo puolė valyti su nosinaite. Staiga iš krūmų stenantis vilko balsas:
- Raudonkepuraite, dar nosinaičių turi?
- Ne, neturiu, - drebančiu balsu atsako Raudonkepuraitė.
- Na tai, žvairį, grįžk čia aš dar nebaigiau.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą