Receptai
Troškinti burokėliai
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
200 g burokėlių,10 g sviesto,
25 g svogūnų,
50 g padažo,
50 g grietinės
acto,
druskos.
Veiksmai :
Burokėliai gerai nuplaunami ir išverdami nenulupus. Paskui jie nulupami, sutarkuojami daržovių tarka, pridedama padažo, grietinės, pakepintų svogūnų, druskos, acto ir troškinama 15 -20 minučių. Burokėliai patiekiamai kaip priedas prie kiaulienos ar avienos. Skanaus!Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Gėrimų patiekimas taurėse - Patiekiant nealkoholinius gėrimus mažuose buteliuose, dedama arba gaiviųjų gėrimų taurė su kojele, arba 1/8 l stiklinė (fužeras). Nešant ant padėklo įvairius gėrimus, sunkūs buteliai statomi arčiau kūno. Taurės statomos dešinėje serviru...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Jūsų vaikas niekada neras uogienės stiklainio, jei jį užrakinsite, o raktą padėsite muilinėje po muilu.