Receptai
Triušienos kepsnys su grybų padažu
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1.800 g triušienos,2.3 morkos,
3.1 petražolė,
gabalėlis saliero,
4.1 poras arba 1 svogūnas,
5.100 g bekoninės kiaulienos,
6.1 stiklinė sultinio,
7.1 stiklinė vyno,
8.1,5 šaukšto pomidorų tyrės,
9.125 g savo sultyse virtų baravykų arba kitokių grybų,
petražolių lapelių,
10.2 šaukštai grietinės,
11.1 šaukštas sviesto.
Veiksmai :
Morkas, petražolę, svogūną stambiai sutarkuoti ir troškinti kartu su kubeliais supjaustyta kiauliena. Triušieną supjaustyti gabalais, apkepinti riebaluose, pridėti pomidorų tyrės, troškintų daržovių, skysčio ir apie valandą troškinti uždarame inde. Tada sudėti juostelėmis supjaustytus grybus ir dar 15 minučių patroškinti. Ištroškintą mėsa, išgriebti į dubenį. Į padažą įberti žalumynų, įdėti grietinės ir patiekti padažinėje. Prie šio kepsnio tinka keptos bulvės ir troškinti maži svogūnėliai. Skanaus!Dabartinis recepto įvertinimas: kol kas niekas dar neįvertino!
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Cukrus ir svogūnai - Kai kepu svogūnus, paprastai pabarstau ant jų šiek tiek cukraus. Jie būna geresnio skonio ir gražesnės spalvos. Folka Björkman, Oslo pagal http://www.dansukker.lt...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Po laivo katastrofos du išsigelbėjusieji atsiduria negyvenamoje saloje. Maisto - jokio. Keletą dienų kentus alkį vienas jų pagriebia kirvį ir nukerta kitam koją. Tasai pašėlsta klykti. Pirmasis ramina:
- Na, ko tu krioki, negi manai, kad aš su tavimi nepasidalysiu po lygiai?