Receptai
Triguba žuvienė
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
4 asmenims
1,5 kg ešeriukų
2-3 bulvės
Druskos
Krapų
Karčiųjų juodųjų pipirų
Veiksmai :
Ešeriukus padaliname į dvi dalis. Išvalome tik vidurius (žvynus ir galvą paliekame). Vieną žuvies dalį išverdame 2 litruose vandens. Druskos dedame pagal skonį. Išvirusią žuvį išmetame. Sultinį perkošiame per tankų sietelį. Į sultinį sudedame gerai išvalytos 0,5 kg žuvies gabaliukus, kubeliais supjaustytas bulves, krapų, juodųjų pipirų.Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Jeigu valgis per aštrus - Jeigu valgis per aštrus, skonį neutralizuos žiupsnelis cukraus. Jeigu salotų padažams vartojate liesus pieno produktus, rūgštumą galite sumažinti trupučiu cukraus pudros. pagal http://www.dansukker.lt...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Nors kiek pradedant kalbėti apie šiuolaikinę fiziką, būtina suprasti, kas yra elektra. Paaiškinsiu jums tai mikrobangės krosnelės pavyzdžiu. Pliaukštelėjus jungikliu, elektra laidais patenka į mikrobangę, kur virsta (elektrolizės būdu) mažutėlėmis mikrobangelėmis. Jos viduje naršo tol, kol aptinka gabalą kokio maisto. Aptikusios praneša vienos kitoms pliaukšėdamos uodegėlėmis tam tikru būdu. Tada bangelės - darbininkės prasiskverbia pailgosiomis žarnomis ir susispiečia apie bangą - motiną. Tai sukelia staigų temperatūros šuolį, patiekalas pasitroškina ir būna suvirškintas aminorūgštimis. Fermentai išskiria burbuliukus, po ko seka stenėjimas ir nuleidimas. Požeminiais vamzdžiais pliurzė juda į nutekamųjų vandenų valymo stotį, kuri, savo ruožtu, viską nukreipia į upę, iš kur maišymosi proceso dėka viskas patenka į visas upes regione. Upės krenta iš aukštai ir suka turbinas, kurios gamina elektrą, kuri tuojau pat eina atgal į mikrobangę, tokiu būdu uždarydama elektros grandinę. Pastebėjote? Mikrogranulės su tuo niekaip nesusiję, todėl dėl jų nėra ko jaudintis. Patikėkite - joms į jus nusispjauti.