Receptai
Svogūnų sriuba
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
4 svogūnai,1 šaukštas miltų,
1 – 2 šaukštai sviesto,
4 riekutės batono,
1 l sultinio,
druskos,
pipirų,
lauro lapų.
Veiksmai :
Svogūnus supjaustyti ir svieste kepti, kol pagels. Tada užberti miltų, sumaišyti ir dar pakepti. Užpilti karštu sultiniu, gerai išmaišyti. Jei sriuba per tiršta, ją dar praskiesti. Užvirinti ir virti 15 minučių. Įdėti druskos, pipirų, lauro lapelių. Batono riekutes supjaustyti ir išdžiovinti iki rusvos spalvos. Į lėkštę dėti po šaukštą džiūvėsėlių ir užpilti sriuba. Skanaus!Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Mokėkite pasirinkti ikrus - Didžiausią vertę pasaulinėje rinkoje turi grūdėtieji didžiojo eršketo (Beluga) ikrai. Jie rinkoje sudaro tik 5 proc. visų ikrų. Šie ikrai stambūs, pilki, o labiausiai vertinami yra pilkai žydri. Pasižymi skonio grynumu. Jų stikliniai indeli...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Suvalkietis nutarė pakabinti merginą. Ir, nors ir labai buvo gaila pinigų, nusivedė ją į restoraną, atseit, tiek to jau tos išlaidos, norisi moters ir viskas. Mergina ėmė užsisakinėti valgį, patiekalą po patiekalo, vis pačius brangiausius. Po valandos, kai ji valgė jau dešimtą kepsnį, suvalkietis neiškentė:
- Sakyk, tu visada tiek daug valgai?
- Ne, - atsakė mergina, - tik kai būna mėnesinės!