Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Šviežių uogų gaivinantis gėrimas


Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

1.10 l vandens,
2.3 kg uogų,
3.100 g razinų,
4.700 g cukraus.

Veiksmai :

Nuplautas uogas ir pusę razinų užplikykite karštu vandeniu ir pridengus drobule palaikykite 3 dienas. Po to perpilkite į emaliuotą puodą, 1 valandą pavirkite, perkoškite. Į virinį supilkite su 2 litrais vandens ištirpintas cukrus. Gėrimą atvėsinkite supilkite į butelius, įdėkite po dvi razinas, gerai užkimškite ir 2 dienas palaikykite rūsyje. Skanaus!

Dabartinis recepto įvertinimas: kol kas niekas dar neįvertino!
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!

Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Salomėja, Ginvydas, Ginvydė, Otonas, Romanas, Otas.

Pasveikink!

Anekdotas

Ežiukas mylisi su varle. Varle atsisuka i ežiuką ir klausia:
- Ežiuk, ar manyje tikrai nėra nieko tokio, kuo tu galėtum žavėtis?
Ežiukas pagalvoja ir sako:
- Yra, bet aš jį tuoj ištrauksiu...

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą