Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Stambiais gabalais troškinta aviena


Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

130 g avienos,
7 lydyto lajaus,
15 g pomidorų tyrės,
20 g morkų,
5 g česnako,
5 g miltų,
150 g sultinio,
lauro lapelių,
pipirų, druskos.

Veiksmai :

Avieną įtrinkite druska, česnaku ir kepkite į kaitintuose riebaluose iki gražios gelsvos spalvos. Paskui avieną dėkite į troškinimo indą, sudėkite visus likusius produktus prieskonius ir troškinkite retkarčiais apversdami. Paskui mėsą, daržoves išimkite, mėsą supjaustykite griežinėliais. Iš likusio sultinio pagaminkite padažą pridėdami pakepintų miltų. Padažu užpilkite avieną, daržoves ir patiekite.

Tinka vartoti su :

Tinka su makaronais, pupelėmis. Skanaus!

Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!

Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Cecilija, Cilė, Steigintas, Dargintė.

Pasveikink!

Anekdotas

Bankininkas - vaikinukas, mielai skolinantis skėtį, kai šviečia saulė, ir atsiimantis jį, vos tik pradeda lyti.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą