Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Šprotų ir bulvių troškinys


Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

apie 100 g ančiuvių arba šprotų aštriame padaže
2 valgomieji šaukštai ančiuvių (šprotų) aštraus padažo
6 virtos bulvės
2 svogūnai
2 kiaušiniai
200 ml pieno

Veiksmai :

Svogūnus nulupkite ir susmulkinkite. Pusę svogūnų sudėkite ant riebalais ištepto kepimo indo dugno, užpilkite 1 valgomąjį šaukštą ančiuvių arba šprotų padažo, sudėkite supjaustytas bulves ir smulkintus ančiuvius (šprotus). Sudėkite likusius svogūnus. Išplakite kiaušinius su pienu ir likusiu valgomuoju šaukštu ančiuvių (šprotų) padažo. Supilkite mišinį į kepimo indą. Kepkite 220 0C temperatūroje apie 20 minučių.

Tinka vartoti su :



Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

Kvedaras ( 2007-09-20 09:45:33 )
Vertinu vidutiniskai, matyt del mano sugebejimo gaminti, nesigavo man forma, gavosi pabires :) gal bulves per stambiai supjausciau ar per trumpai kepiau :)
Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Cecilija, Cilė, Steigintas, Dargintė.

Pasveikink!

Anekdotas

Vakar mes gėrėm degtinę. Paskui ji baigėsi ir mes parsinešėm alaus. Gėrėm alų, o kai jis baigėsi, draugas aptiko užsilikusį konjaką. Ėmėm jį gerti. O paskui aš apsinuodijau meduoliais...

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą