Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena


Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

750g. vištienos filė gabalėlių, 1/4 stiklinės sojų padažo, 2 šaukštai saldžiosios japoniškosios degtinės (mirin), 2 šaukštai chereso, 2 šaukštai lipnaus rudojo cukraus, 2 šaukšteliai tarkuoto šviežio imbiero , vidutinio didumo saldžioji paprika, supjaustyta 2cm. kvadratėliais, 4 tuščialaiškiai česnakai, susmulkinti 3cm. ilgumo gabalėliais 2 šaukštai aliejaus

Veiksmai :

1. Nuo mėsos nupjaukite atliekamus riebalus, išpjaustykite kremzles. Bambuko iešmus pamerkite į vandenį (tada jis nesvils). Vištieną sudėkite į lėkštą stiklinį ar keramikinį indą. Dubenėlyje sumaišykite sojų padažą , degtinę, cheresą, rudajį lipnų cukrų ir imbierą. Maišykite, kol cukrus ištirps ir mišiniu užpilkite vištieną. Uždenkite ir dviem valandoms įdėkite į šaldytuvą (retkarčiais pamaišykite). Nuvarvinkite ir filė gabalėlius supjaustykite išilgai.
2. Mėsos gabalėlius, promaišiui su paprika ir tuščialaiškių česnakų griežinėliais, suverkite ant iešmų.
3. Vištieną apšlakstykite aliejumi ir sudėkite ant šiek tiek išriebaluotų gardelių ar plokščios lėkštės. Virš vidutiniškai kaitrios krosnelės 6 minutes arba tol, kol mėsa suminkštės (vartykite ir apšlakstykite aliejumi ). Į stalą duokite tuojau pat su virtais ryžiais ar lakštainiais bei keptuvėje arba grilyje pakepintomis daržovėmis.


Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!

Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Filemonas, Sikstas, Rimkantas, Girmantė, Odeta.

Pasveikink!

Anekdotas

Sėdi du džentelmenai restorane. Į restoraną užeina ledi, atsisėda priešingoje salės pusėje ir lengvabūdiškai praskečia kojas. Po suknele, tap kojų kažkas juoduoja. Pirmas džentelmenas:
-Oho! Taigi plaukai matosi!
Antras:
-Nė velnio, gerbiamasis, tai apatinukai.
Susilažino. Pasikvietė oficiantą:
-Oficiante, mes čia susilažinome. Atkreipkite dėmesį į štai tą ledi, kuri sėdi priešingoje salės pusėje. Ar galėtumėte kaip nors delikačiai patikrinti kas gi ten juoduoja pas ją tarp kojų – plaukai ar apatinukai? Mes Jums už paslaugą atsidėkosime. Štai Jums svaras sterlingų.
-Taip sere, tuojaus pat, sere.
-Oficiantas nueina per salę iki ledi, priima iš jos užsakymą. Neilgai trukęs atneša viską ką ledi užsakė ir bedėliodamas ant stalo, lyg netyčia numeta ant grindų šakutę. Pasilenkęs pakelti greitai įvertina padėtį ir nueina prie džentelmenų stalo.
-Na, oficiante, tai plaukai?
-Ne, sere.
-Reiškiasi laimėjau aš, tai apatinukai.
-Ne sere.
-Tai kas gi tai?
-Musės, sere.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą