Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Šampinjonų padažas


Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

7 pievagrybiai
2 šaukštai grietinės
2 gabaliukai sauso buljono
2 šaukštai sviesto
1 šaukštas miltų
1 citrina

Veiksmai :

Pievagrybius išvirti 3 stiklinėse vandens, prieš tai jame ištirpdžius 1 šaukštą sviesto. Virti iki užvirimo ir dar 5-7 minutes. Išvirus nukošti. Grybus smulkiai supjaustyti. Kitame inde ištirpinti 1 šaukštą sviesto, pakepinti miltus, pilti 2 stiklines vandens, kuriame virė grybai, užvirti. Supilti grietinę, pagardinti norimais prieskoniais, suberti supjaustytus grybus, ir maišant pavirti dar 3-5 minutes. Skanaus! 

Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

kuchenas ( 2010-04-02 19:07:23 )
pagardinti norimais prieskoniais tai gal galima butu nurodyti kokie prieskoniai bent jau tiktu nes jie isesmes keicia visa skoni ir ish normalaus grybu padazo galima toki suda sukontruot kad ne tik namiskius bet save pati ishgasdinsi kulinariniais gabumais :D
Nor ( 2009-12-06 18:31:58 )
Kad ir kuo besipiktintų snobai, rašę šemiau, padažas - super. Ką tik išbandėm, visa šeima liko super patenkinta :P
Chrissti ( 2009-11-12 18:02:06 )
Labai geras padazas gavosi, labai skanu, tik as dar dadejau pakeptus svogunus
andrius ( 2009-10-26 16:55:20 )
kodel grybus povirimo pjaustyti? ar negeriau pries virima ?
chef ( 2009-10-22 15:04:49 )
kazkoks neinformatyvus receptas

sudetyje yra citrina o recepte jos nera

virti iki uzvirimo - kas tai?

suprantu kad cia yra apie trys virimu procesai, antras virimas neaiskus visiskai
NiNaaa ( 2007-09-22 22:01:48 )
nerealu.... pameginkit tikrai patiks... tik nesupratau kam tas bulijonas...
Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Kotryna, Santautas, Germilė.

Pasveikink!

Anekdotas

Vakaras. Miegamasis. Pokalbis lovoje.
ji: - brangusis, o jei aš dabar numirčiau, tu juk vestum kitą, ar ne? juk vestum?
jis: - ne.
Tyla.
ji: - na brangusis, žinau, kad mane myli, bet juk tu vestum kitą?
jis: - na, gal ir vesčiau.
Tyla.
ji: - brangusis, o tu jai leistum miegoti šitoj lovoj? mano vietoj?
jis: - ne.
Tyla.
ji: - brangusis, bet juk tu su ja miegotum, čia, šalia? juk miegotum?
jis: - na, galbūt. turbūt miegočiau.
Tyla.
ji: - brangusis, o tu jai leistum žaisti su mano golfo lazda?
jis: - ne, ji kairiarankė.
Tyla.
jis: - bl*t....

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą