Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Pyragas su alyvomis


Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

1.kepimo milteliai, šaukštelis druskos, 30g. kapoto sviesto, pusė stiklinės tarkuoto parmezano sūrio, 1/2 stiklinės prinokusių be kauliukų ir supjaustytų alyvų, šaukštas susmulkintų šviežių rozmarino lapų, 1/2 stiklinės pieno, 1/4 stiklinės vandens, dar vienas šaukštas pieno, dar du šaukštai tarkuoto parmezano sūrio.



Veiksmai :

2 stiklinės miltų, sumaišyti su kepimo milteliais, šaukštelis druskos, 30g. kapoto sviesto, pusė stiklinės tarkuoto parmezano sūrio, 1/2 stiklinės prinokusių be kauliukų ir supjaustytų alyvų, šaukštas susmulkintų šviežių rozmarino lapų, 1/2 stiklinės pieno, 1/4 stiklinės vandens, dar vienas šaukštas pieno, dar du šaukštai tarkuoto parmezano sūrio.

Įkaitinkite orkaitę iki 210 laipsnių. Skardą iįtepkite aliejumi arba ištirpintu sviestu ir pabarstykite miltais. Į dubenį per sietelį išsijokite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir druską. Sudėkite sukapotą sviestą . Pirštų galiukais trinkite sviestą su miltais, kol mišinys pasidarys purus. Suberkite parmezaną, alyvas, rozmarino lapus ir sumaišykite. Sumaišykite pieną su vandeniu ir supilkite į sausus produktus. Maišykite, kol tešla pasidarys tąsi. Tešlą išverskite ant miltais pabastytos lentelės ir minkykite, kol joje neliks gumulėlių. Iš tešlos padarykite gumulą ir kočiokite maždaug 2cm storumo skrituliu. Tešlą padėkite į paruoštą skardą. VIrtuviniu peiliu tešloje padarydami gilias įpjovas, pasižymėkite aštuonias porcijas. Suvilgykite pienu ir apibarstykite sūriu. Kepkite 25 minutes arba tol, kol tešla pagels ir apsitrauks plutele.


Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!

Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Gomantas, Eibartė, Honorijus, Alberta, Norgaudas, Girenė, Honoratas, Tomas.

Pasveikink!

Anekdotas

Įbėga zuikis įrestoraną ir sako:
-Kas nori gauti į snukį?
-Aš.- išsišiepia vilkas.
-Tai greičiau eik į lauką, meška laukia.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą