Receptai
Pikantiškas troškintos menkės kepsnys
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
menkė arba kumpis 800 g
cukrus
druska
marinuoti agurkai 2 vnt
rūkytas kumpis 50 g
svogūnas 1 vnt
petražolė 1 vnt
morkos 2 vnt
miltai 1 šaukštelis
riebalai 30 g
Veiksmai :
4 asmenims Išmirkyta mėsa nusausinama, išimamas kaulas ir įtrinama pipirais bei cukrum. Vienas agurkas, nurodytas kiekis rūkyto kumpio, 1 morka, 1/2 petražolės supjaustomi pailgais trikampiais gabalėliais ir susmaigstomi į mėsą. keptuvėje su riebalais paspirginami svogūnai ir iš visų pusių iki gelsvumo apkepinamas paruoštas kepsnys. Tada mėsa apibarstoma druska, su visais riebalais ir svogūnais perdedama į keptuvą, įpilama vandens, uždengiama ir troškinama laikas nuo laiko palaistant. po valandos į padažą sudedamos likusios susmulkintos morkos ir petražolės . Patroškinus 15 min, sudedami susmulkinti agurkai, ir mėsa baigiama troškinti. Padažas sutirštinmas miltai (kurie prieš tai išleidžiami vandenyje) ir dar kartą užvirinamas. Kepsnys patiekiamas supjaustytas riekelėmis, užpiltas padažu su visomis jame esančiomis daržovėmis. prie jo paduodami birūs ryžiai ir kopūstų salotos su grietine.
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):buna skanesniu
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Tešlos pakilimo technika - Mielinių gaminių geriausia kildinimo temperatūra 27-32° C. Tešla laikoma pakilusia, kai jos pasidaro dvigubai daugiau. Ji paprastai pakyla per 40-60 minučių. Kildinimo laikas priklauso nuo į tešlą įmaišytų priedų ir miltų kokybės. Gerai i...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Chemijos mokytoja Jonukui:
– Prisipažink galų gale, kas už tave išsprendė uždavinius: tėtė ar mama?
– Gabės žodis, nežinau. Aš vakar anksti atsiguliau...