Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Paprikos sriuba


Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

150g rūkytos šoninės
100g morkų, 3 pomidorai
70g salierų, 50g porų
100g svogūnų
2 žalios paprika /525/">paprikos (300g)
1 geltona paprika (100g)
350g bulvių, 1 šaukštas aliejaus
4 šaukštai naturalaus jogurto
3 šaukštai ryžių
2 skiltelės česnako
5 šakelės petražolių
1 šaukštas smulkintų petražolių
druskos, pipirų

Veiksmai :

Šoninę supjaustyti kubeliais ir pakepinti aliejuje. Svogūną aplupti, supjaustyti kubeliais. Morkos nuskutamos ir sutarkuojamos stambia tarka. Išvalytas poras supjaustomas plonais griežinėliais. Paprikas nuplauti, išvalyti sėklas ir supjaustyti juostelėmis. Bulvės nuskutamos ir supjaustomos kubeliais. Pomidorus nuplykome, aplupame ir supjaustome kubeliais. Į kepinamą šoninę sudėti svogūną, morkas ir porus, truputi pakepinti. Po to sudedame papriką, 2 min. pakepiname, įpilame 4 stiklines vandens, sudedame prieskonius (išskyrus petražoles) ir užverdame. Ryžius išplauname, sudedame į sriubą kartu su bulvėmis į verdančią sriubą. Įdedame petražolių šakeles ir verdame 15 min. Tada sudedame pomidorus ir verdame dar 7 min. Nulupame česnaką ir sutriname arba labai smulkiai sukapojame, sudedame į sriubą. Iš sriubos išimame petražoles. Sriubą dar galima paskaninti malta paprika. Sriubą supilti į lėkštes, į kiekvieną lėkštę įdėti po šaukštą jogurto ir pabarstyti smulkintomis petražolėmis.

Dabartinis recepto įvertinimas: kol kas niekas dar neįvertino!
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

mm... ( 2009-07-24 21:48:12 )
Taip ir nesupratau - cia turejo buti tirsta, ar skysta sriuba?
Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Mantvinas, Žybartė, Gerardas.

Pasveikink!

Anekdotas

- Kaip gyvena Jūsų vyras? – Jis tapo mokslo auka… - Nejaugi rentgeno spinduliai?… - Nea, pirštų atspaudai.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą