Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Obuolių saldainiai


Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

200 g obuolių,
1 stiklinė cukraus,
1 citrina,
1 apelsinas,
30 g riešutų branduolių.

Glajui: 250 g miltinio cukraus,
2 šaukštai citrinos sulčių,
2—3 šaukštai verdančio vandens.

Veiksmai :

Nulupti obuoliai smulkiai supjaustomi, užpilami keliais šaukštais vandens, citrinos ir apelsino sultimis, sudedamas cukrus /19/">cukrus , tarkuotos citrinos ir apelsino žievelės ir maišant verdama, kol sutirštėja (apie 30 minučių). Išvirusi masė sumaišoma su kapotais riešutais ir užtepama ant vaflio 1,5 cm storumo sluoksniu. Masei sustingus, aptepama glajumi ir supjaustoma kubiukais.
Glajui: Persijotas miltinis cukrus užpilamas sultimis ir vandeniu ir sukama, kol pabąla.

Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

labai skanu ir wafliai ir dauk ( 2009-11-22 14:33:26 )
100 g sviesto,
100 g cukraus,
2 kiaušiniai,
pusės apelsino žievelių,
100 g miltų,
100 g krakmolo,
150 ml apelsinų sulčių,
150 ml (20%) grietinėlės,
žiupsnelis druskos,
2 v. š. Kuantro (jei norite). 1).5 kiaušiniai
1 stiklinė(200g.)cukraus
200g. margarino kepimui
1 stiklinė miltų
vanilinio cukraus ar kvapų esencijos.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukr.Margariną ištirpinti ir supilti į masę.Sudėti miltus ir išmaišyti.

2). 3kiaušiniai
50g.cukraus
50g.sviesto arba margarino
150g.pieno arba grietinės
3g.vanilinio cukraus
truputį druskos
120g.miltų.
Sviestą išsukti su cukrumi.Kiaušinio trynius išsukti,suberti vanilinį cukrų,druską,miltus.Išmaišyti.Supilti pieną ar grietinę,išmaišyti ir padėti šaltai.
Prieš kepimą į tešlą įdėti išplaktą kiaušinio baltymą ir išmaišyti.

3).1kiaušinis
60g.cukraus
60g.sviesto
vanilinio cukraus
100g.miltų.

4).5kiaušiniai
1 stiklinė(200g.)cukraus
2šaukštai grietinės100g.sviesto
1aukštelis vanilinio cukraus
Miltų.

5).4kiaušiniai
1stiklinė cukraus
2 šaukštai aliejaus
vanilinio cukraus
2/3stiklinės miltų.

KREMAI:
1).2kiaušinio tryniai
1/2stiklinė cukraus
1/4stiklinė pieno
50-70g.sviesto
vanilinio cukraus
2šaukštai miltų.
Trynius išsukti su cukrumi.Įdėti miltus,išmaišyti.Pieną užvirinti atskirai ir į jį maišant supilti kiaušinių masę-užvirti ir nukėlus nuo ugnies sudėti sviestą ir pagal skonį vanilinį cukrų.
Sustingusį kremą dėti į vaflius.

2).1kiaušinis
kiaušinio trynys
50g.cukraus
300ml.pieno
1šaukštelis vanilinio cukraus
25g.miltų.
Kiaušinį,trynį,cukrų,vanilinį cukrų,miltus išplakti.Atskirame inde pakaitinti,tik neužvirinti pieną.Į jį po truputį supilti kiaušinio masę ir maišant nuolat trumpai pavirti.
Kremą šiek tiek ataušinti.Šaukšteliu arba kond.švirkštu pripildyti vaflius.
SKANAUS
Cipciukas
2008 08 16, 22:59
O siti receptai tinka kepti su "sovietine" elektrine vafline ( na ji pirkta pries 20 metu ? ), ar tik su siuolaikinemis galima ?
Papildyta:
O gal turi riebaus , be miltu kremo recepta ?
alexxandra
2008 08 17, 00:13
mielos, moterys, ar Jus aklos???
gi yra tema VAFLIAI tai kam dar nauja uzvest??
naujokes galetu pirma taisykles pasiskaityt, o ne naujas temas kurt
----Ingute----
2008 08 17, 14:53
QUOTE(cipciukas @ 2008 08 17, 01:29)
O siti receptai tinka kepti su "sovietine" elektrine vafline ( na ji pirkta pries 20 metu ? ), ar tik su siuolaikinemis galima ?
Papildyta:
O gal turi riebaus , be miltu kremo recepta ?




Taip,tinka ir su ''sovietine'',nes as su tokia pačia juos ir kepu.Turiu ir riebių kremų,jie tinka taip pat ir tortams pertepti:

1).1,5stiklinės tirštos grietinėlės
cukraus pudros.
Grietinėlę išplakti iki standžių putų,sudėti cukraus pudrą ir išmaišyti.(čia lengviausias ir paprasčiausias)

2).1stiklinė grietinėlės arba pieno
2stiklinės tirpinto sviesto
2kiaušinio tryniai
1stiklinė cukraus
1citrinos žievelė ir sultys
2šaukšteliai bulvių krakmolo.
Užvirinti grietinėlę,supilti sviestą ir dar kartą užvirti.Kiaušinio trynius ištrinti su cukrumi,dėti nutarkuotos citrinos ''žievelę''ir bulvių krakmolą.Verdančia grietinėle užpilti trynius,supilti atgal į puodą irmaišant kaitinti,kol masė pasidarys grietinės tirštumo.Tada įstačius į šalto vandens vonelę sukti,kol sustings.Jei norite nudažyti,dėti kakavos ar truputį įpilti tiršto sirupo ar pan.

3).500g.sviesto
400g.cukraus
3stiklinės pieno
vanilinio cukraus,
Sviestą sukti,kol pasidarys purus.Pieną ir cukrų virinti puode maišant,kol sutirštės kaip kondensuotas pienas.Tada jį atšaldyti, dėti dalimis į išsuktą sviestą ir sukti toliau, kol visa masė pasidarys puri.Baigiant dėti kakavą ar pan.ir vanilinį cukrų.


Papildyta:

QUOTE(alexxandra @ 2008 08 17, 02:43)
mielos, moterys, ar Jus aklos???
gi yra tema VAFLIAI tai kam dar nauja uzvest??
naujokes galetu pirma taisykles pasiskaityt, o ne naujas temas kurt




Atleiskite miela mama už mano žioplumą,įlindau šiandien į saldžius gaminius su nuotraukomis ir ten radau žagarėlių bei vaflių temas. O gal kas koreguoja puslapius būtų įmanoma juos perkelt? .Tų pačių receptų lyg ir neprirašiau...Tik norėjau pasidalinti receptais
Povila$
2008 08 17, 15:52
QUOTE(----Ingute---- @ 2008 08 17, 14:53)
Taip,tinka ir su ''sovietine'',nes as su tokia pačia juos ir kepu.Turiu ir riebių kremų,jie tinka taip pat ir tortams pertepti:

1).1,5stiklinės tirštos grietinėlės
cukraus pudros.
Grietinėlę išplakti iki standžių putų,sudėti cukraus pudrą ir išmaišyti.(čia lengviausias ir paprasčiausias)

2).1stiklinė grietinėlės arba pieno
2stiklinės tirpinto sviesto
2kiaušinio tryniai
1stiklinė cukraus
1citrinos žievelė ir sultys
2šaukšteliai bulvių krakmolo.
Užvirinti grietinėlę,supilti sviestą ir dar kartą užvirti.Kiaušinio trynius ištrinti su cukrumi,dėti nutarkuotos citrinos ''žievelę''ir bulvių krakmolą.Verdančia grietinėle užpilti trynius,supilti atgal į puodą irmaišant kaitinti,kol masė pasidarys grietinės tirštumo.Tada įstačius į šalto vandens vonelę sukti,kol sustings.Jei norite nudažyti,dėti kakavos ar truputį įpilti tiršto sirupo ar pan.

3).500g.sviesto
400g.cukraus
3stiklinės pieno
vanilinio cukraus,
Sviestą sukti,kol pasidarys purus.Pieną ir cukrų virinti puode maišant,kol sutirštės kaip kondensuotas pienas.Tada jį atšaldyti, dėti dalimis į išsuktą sviestą ir sukti toliau, kol visa masė pasidarys puri.Baigiant dėti kakavą ar pan.ir vanilinį cukrų.


Papildyta:

Atleiskite miela mama už mano žioplumą,įlindau šiandien į saldžius gaminius su nuotraukomis ir ten radau žagarėlių bei vaflių temas. O gal kas koreguoja puslapius būtų įmanoma juos perkelt? .Tų pačių receptų lyg ir neprirašiau...Tik norėjau pasidalinti receptais





PAPRASYKIT MODERATORES, KAD ISTRINTU TEMA O savo visus receptus perkelk i tam skirtas temas! Kas ir butu jeigu visi pradetu savo receptus atskirai rasyti kurdami naujas temas
----Ingute----
2008 08 17, 16:35
1).5 kiaušiniai
1 stiklinė(200g.)cukraus
200g. margarino kepimui
1 stiklinė miltų
vanilinio cukraus ar kvapų esencijos.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukr.Margariną ištirpinti ir supilti į masę.Sudėti miltus ir išmaišyti.

2). 3kiaušiniai
50g.cukraus
50g.sviesto arba margarino
150g.pieno arba grietinės
3g.vanilinio cukraus
truputį druskos
120g.miltų.
Sviestą išsukti su cukrumi.Kiaušinio trynius išsukti,suberti vanilinį cukrų,druską,miltus.Išmaišyti.Supilti pieną ar grietinę,išmaišyti ir padėti šaltai.
Prieš kepimą į tešlą įdėti išplaktą kiaušinio baltymą ir išmaišyti.

3).1kiaušinis
60g.cukraus
60g.sviesto
vanilinio cukraus
100g.miltų.

4).5kiaušiniai
1 stiklinė(200g.)cukraus
2šaukštai grietinės100g.sviesto
1aukštelis vanilinio cukraus
Miltų.

5).4kiaušiniai
1stiklinė cukraus
2 šaukštai aliejaus
vanilinio cukraus
2/3stiklinės miltų.

KREMAI:
1).2kiaušinio tryniai
1/2stiklinė cukraus
1/4stiklinė pieno
50-70g.sviesto
vanilinio cukraus
2šaukštai miltų.
Trynius išsukti su cukrumi.Įdėti miltus,išmaišyti.Pieną užvirinti atskirai ir į jį maišant supilti kiaušinių masę-užvirti ir nukėlus nuo ugnies sudėti sviestą ir pagal skonį vanilinį cukrų.
Sustingusį kremą dėti į vaflius.

2).1kiaušinis
kiaušinio trynys
50g.cukraus
300ml.pieno
1šaukštelis vanilinio cukraus
25g.miltų.
Kiaušinį,trynį,cukrų,vanilinį cukrų,miltus išplakti.Atskirame inde pakaitinti,tik neužvirinti pieną.Į jį po truputį supilti kiaušinio masę ir maišant nuolat trumpai pavirti.
Kremą šiek tiek ataušinti.Šaukšteliu arba kond.švirkštu pripildyti vaflius.
SKANAUS


Papildyta:
RIEBŪS KREMAI,kurie tinka vafliams bei tortams pertepti:

1).1,5stiklinės tirštos grietinėlės
cukraus pudros.
Grietinėlę išplakti iki standžių putų,sudėti cukraus pudrą ir išmaišyti.(čia lengviausias ir paprasčiausias)

2).1stiklinė grietinėlės arba pieno
2stiklinės tirpinto sviesto
2kiaušinio tryniai
1stiklinė cukraus
1citrinos žievelė ir sultys
2šaukšteliai bulvių krakmolo.
Užvirinti grietinėlę,supilti sviestą ir dar kartą užvirti.Kiaušinio trynius ištrinti su cukrumi,dėti nutarkuotos citrinos ''žievelę''ir bulvių krakmolą.Verdančia grietinėle užpilti trynius,supilti atgal į puodą irmaišant kaitinti,kol masė pasidarys grietinės tirštumo.Tada įstačius į šalto vandens vonelę sukti,kol sustings.Jei norite nudažyti,dėti kakavos ar truputį įpilti tiršto sirupo ar pan.

3).500g.sviesto
400g.cukraus
3stiklinės pieno
vanilinio cukraus,
Sviestą sukti,kol pasidarys purus.Pieną ir cukrų virinti puode maišant,kol sutirštės kaip kondensuotas pienas.Tada jį atšaldyti, dėti dalimis į išsuktą sviestą ir sukti toliau, kol visa masė pasidarys puri.Baigiant dėti kakavą ar pan.ir vanilinį cukrų.
----Ingute----
2008 08 17, 16:41
QUOTE(Povila$ @ 2008 08 17, 18:22)
PAPRASYKIT MODERATORES, KAD ISTRINTU TEMA O savo visus receptus perkelk i tam skirtas temas! Kas ir butu jeigu visi pradetu savo receptus atskirai rasyti kurdami naujas temas





PRASAU MODERATORĖS,KAD IŠTRINTŲ ŠIĄ TEMĄ
Temas perkėliau į saldžius gaminius su nuotraukomis.DIDELIS AČIŪ POVILA už patarimus
Cipciukas
2008 08 17, 19:06
Labai aciu tau ---ingute--- us kremu receptukus
Marija5
2008 08 17, 19:54
QUOTE
1).5 kiaušiniai
1 stiklinė(200g.)cukraus
200g. margarino kepimui
1 stiklinė miltų
vanilinio cukraus ar kvapų esencijos.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukr.Margariną ištirpinti ir supilti į masę.Sudėti miltus ir išmaišyti.

Ką tik dariau pagal šį receptą, tik cukraus mažiau dėjau.
Vafliai skanus, bet gaila, kad ne traškūs
Owly
2008 08 17, 20:04
QUOTE(Marija5 @ 2008 08 17, 19:54)
Ką tik dariau pagal šį receptą, tik cukraus mažiau dėjau.
Vafliai skanus, bet gaila, kad ne traškūs




Su margarinu traškūs nebus, reikia dėti sviestą
Marija5
2008 08 17, 20:12
QUOTE(Owly @ 2008 08 17, 20:04)
Su margarinu traškūs nebus, reikia dėti sviestą

Aš sviestą ir dėjau 82 proc.
Cipciukas
2008 08 17, 20:38
Netiesa-as visada dedu margarina EVE ir jie pas mane visada traskus gaunasi
----Ingute----
2008 08 17, 21:44
QUOTE(cipciukas @ 2008 08 17, 21:36)
Labai aciu tau ---ingute--- us kremu receptukus




Į sveikatytę ,kad tik viskas gerai išeitų
@zemuoge@
2008 08 27, 13:16
Sveikutes Na ka, siandien kepiau vaflius su ta senovine rusiska vafline Tesiu savo mamos tradicija
Receptas :
5 kiausiniai
1 stikline miltu
1 stikline cukraus
200g sviesto
cinamono del kvapo
vanilinio cukraus 2 arb. s.

Istirpdinti sviesta, i ji supilti cukru, vanilini cukru, isplaktus kiausinius, miltus ir cinamona. Galima dar 3 lasus kvapu vanilininiu.
Gavosi traskus vafliukai, niam niam
(si recepta su nuotraukyte taip pat idejau i tema "saldus receptai su nuotrakomis")

Marija5
2008 08 27, 13:23
QUOTE(@zemuoge@ @ 2008 08 27, 13:16)
Sveikutes Na ka, siandien kepiau vaflius su ta senovine rusiska vafline


Aš irgi pagal tokį darau, bet dedu mažiau cukraus ir cinamo nededu, darysiu savaitgalį tai būtinai įdėsiu.
Ačiū
@zemuoge@
2008 08 27, 13:36
QUOTE(Marija5 @ 2008 08 27, 12:23)
Aš irgi pagal tokį darau, bet dedu mažiau cukraus ir cinamo nededu, darysiu savaitgalį tai būtinai įdėsiu.
Ačiū




As taip pat sekanti karta desiu maziau cukraus, nes gavosi gan saldus
Marija5
2008 08 30, 16:55
Na vakar kepiau vaflius, dėjau margarino vietoj sviesto. Vafliai buvo skanūs traškus. Šį kartą dėjau ir cinamono.
Ar kas bandė kakavos dėti? Vakar tokia mintis atėjo, bet nedrįsau eksperementuoti
Gal rytoj pabandysiu, gautusi šokoladiniai vafliai
@zemuoge@
2008 08 30, 18:39
QUOTE(Marija5 @ 2008 08 30, 15:55)
Ar kas bandė kakavos dėti? Vakar tokia mintis atėjo, bet nedrįsau eksperementuoti
Gal rytoj pabandysiu, gautusi šokoladiniai vafliai




Kakavos nebandziau deti, bet manau turetu buti liuks. Gal reiks pabandyti, nes labai as jau megstu kas su kakava susije
----Ingute----
2008 08 31, 19:49
QUOTE(gytenis @ 2008 01 13, 02:01)
dainaut,pagal si recepta esu valgius vafliu,nes mano drauges firminis receptas,kiek as jai siuliau savo ji net nebando kepti,jie man tuo patiko,kad ilgai islieka traskantys.




Niam niam-skaniausi vafliai,kai jie traškūs ir išlieka traškantys.Vakar sesytes gimtadieniui kepiau vaflius(yra parasytas receptas)pagrindas kiausiniai,grietine truputis sviesto,cukrus kas be ko-suvalgė greitai,sakė kepk,atsidarius kioskelį,ateisim pirkt... Bet as mėgstu eksperimentuot,tad bandau visus receptus,kuriuos tik siūlo
wilioke_
2008 09 01, 10:10
rytoj ir as pasigaminsiu tokiu vafliu, swenei jau bedariau cia tiek prisiskaqiciau, kad net seile tysta
Marija5
2008 09 06, 21:06
Dariau su kakava. Skanu. Bet man vis dėl to labiau patinka be kakavos.
Kaa
2008 09 09, 16:11
valiooo:) dusios svente
pasiskolinau rusiska vafline ir darau pagal zemuoges recepta, tik maziau cukraus:) o cia tai laime
Hacone
2008 10 02, 23:00
Cirviniai vafliai su rugpieniu (butent tokius beveik visada kepu)

3 kiausiniai
2,5 dl cukraus
0,5 l rugpienio arba kefyro
2,5 dl lydyto ir atsaldyto sviesto
7,5 dl nusijotu kvietiniu miltu
1 as sodos

Arba:

Cirviniai vafliai su pienu

250 g islydyto ir atsaldyto sviesto
7 dl pieno
1 as kepimo milteliu
10 dl nusijotu kvietiniu miltu
2 dl cukraus 1 as vanilinio cukraus
0,5 as malto kardamono

Jei seima nedidele, nurodytu produktu kieki mazinkite per puse.

Pries kepant, tesla butinai turi uzdengta pastoveti pusvalandi saldytuve.

Man patinka, ipylus teslos i vafline ir pries ja uzdarant, primetyti razinu. Ju mirkyti nereikia.

Be to puse teslos galima perpilti i kita inda ir i ja imaisyti kakavos milteliu. Tada i vafline pilti abieju rusiu teslos, kur nekur jas kiek sumaisaint saukstu. Gaunasi marmuriniai vafliai.

Iskepusius vaflius atausinti ant groteliu (tinka groteles, istrauktos is orkaites).

Vafliai valgomi karsti vieni arba su sviestu. Arba salti su braskiu uogiene. Arba su kremu is grietineles, isplaktos su miltiniu cukrumi ir veliau issuktos su melyniu uogiene. Labai skanu su medum.
spanguolia :)
2008 10 04, 11:33
Sveikutės,

nu šiaip su kepiniais nesipykstu ir nesu naujokė bet vafliai man nesigauna. Kepiau pagal kelis receptus - ir tą kur su grietine, sviestu, tryniai - baltymai atskirai ir t.t, ir tą kuris paprastesnis - kiaušiniai, sviestas, cukrus, miltai.
Na nesigauna man jie traškūs! Nu susinervinau nors imk viską ir mesk lauk Keptuvė sena, rusiška.

Na ką dariau ne taip? Vafliai skanūs, bet minkšti, o mes norėtume traškių
@zemuoge@
2008 10 04, 13:25
QUOTE(@zemuoge@ @ 2008 08 27, 12:16)
Sveikutes Na ka, siandien kepiau vaflius su ta senovine rusiska vafline Tesiu savo mamos tradicija
Receptas :
5 kiausiniai
1 stikline miltu
1 stikline cukraus
200g sviesto
cinamono del kvapo
vanilinio cukraus 2 arb. s.

Istirpdinti sviesta, i ji supilti cukru, vanilini cukru, isplaktus kiausinius, miltus ir cinamona. Galima dar 3 lasus kvapu vanilininiu.
Gavosi traskus vafliukai, niam niam
(si recepta su nuotraukyte taip pat idejau i tema "saldus receptai su nuotrakomis")






spanguolia cia maniskis receptas. As kai kepu siuos vaflius, tai man jie buna labai traskus. Kartais net vos speju karstus susukt, kad neluztu
Nezinau kas gali nesigaut..
spanguolia :)
2008 10 04, 15:40
QUOTE(@zemuoge@ @ 2008 10 04, 13:25)
spanguolia cia maniskis receptas. As kai kepu siuos vaflius, tai man jie buna labai traskus. Kartais net vos speju karstus susukt, kad neluztu
Nezinau kas gali nesigaut..





Aciu @zemuoge@ bandysiu tiksliai pagal tavo recepciuka dabar o kokio tirstumo tesla tu darai? Na mano buvo tokia ne per skysta, bet su saukstu irgi nepakabintum. Kadangi su vyru megejai kepti visokius saldumynus, tai jis dabar zyyyyzia i ausi, kad per tirsta tesla mes darome
Ar tesla turi buti skystai beganti? Na bet tada irgi nesamone Na bet jei desiu viska tiksliai kaip tavo recepte, tada ir gausiu tokio skystumo kokio reikia, ar ne
Owly
2008 10 04, 17:02
+2008 10 04, 11:33-->
QUOTE(spanguolia @ 2008 10 04, 11:33)
ir tą kuris paprastesnis - kiaušiniai, sviestas, cukrus, miltai.
Na nesigauna man jie traškūs! Nu susinervinau nors imk viską ir mesk lauk Keptuvė sena, rusiška.




Pagal tokį tikrai neturtų minkšti būt o kaip @zemuoge@ sako vos susukt spėji
Viena mintis kilo, kokį sviestą naudoji? Tikrą ar mišinį? Reik tikro
spanguolia :)
2008 10 04, 18:50
QUOTE(Owly @ 2008 10 04, 17:02)
Pagal tokį tikrai neturtų minkšti būt o kaip @zemuoge@ sako vos susukt spėji
Viena mintis kilo, kokį sviestą naudoji? Tikrą ar mišinį? Reik tikro





Naudoju visad tik naturalu sviesta

Na einu kept. Ziuresim kas gausis si karta man

Aciu mergaites uz pagalba
Owly
2008 10 04, 18:52
+2008 10 04, 18:50-->
QUOTE(spanguolia @ 2008 10 04, 18:50)
Naudoju visad tik naturalu sviesta

Na einu kept. Ziuresim kas gausis si karta man

Aciu mergaites uz pagalba




Sėkmės Jei ką bandyk paeksperimentuot, jei jausi kad tešla per skysta, per minkšti, miltų truputi įmaišyk
Marija5
2008 10 04, 19:35
Man mama davė tokį pat receptą kaip ir @zemuoge@
Tik cukraus dedu mažiau, nes man per saldu.
O vafliai gaunasi skanūs, traškūs.
Reikia ir man pasidaryti.
Man nepatinka tik, kad jas kepu namai pilni dūmų ar ir pas jus taip buna nuo rusiškos vaflinės?
@zemuoge@
2008 10 04, 19:43
+2008 10 04, 14:40-->
QUOTE(spanguolia @ 2008 10 04, 14:40)
Aciu @zemuoge@ bandysiu tiksliai pagal tavo recepciuka dabar o kokio tirstumo tesla tu darai? Na mano buvo tokia ne per skysta, bet su saukstu irgi nepakabintum. Kadangi su vyru megejai kepti visokius saldumynus, tai jis dabar zyyyyzia i ausi, kad per tirsta tesla mes darome
Ar tesla turi buti skystai beganti? Na bet tada irgi nesamone Na bet jei desiu viska tiksliai kaip tavo recepte, tada ir gausiu tokio skystumo kokio reikia, ar ne




ner uz ka tesla tokia gaunasi skystai tirsta, na net nezinau kaip aprasyt kaip grietine.. As ja kai dedu su saukstu i keptuve, tai ji beveik bega, bet neskystai, o tirstai.
Kai iskepsi parasyk kaip sekes
spanguolia :)
2008 10 04, 21:29
QUOTE(@zemuoge@ @ 2008 10 04, 19:43)
ner uz ka tesla tokia gaunasi skystai tirsta, na net nezinau kaip aprasyt kaip grietine.. As ja kai dedu su saukstu i keptuve, tai ji beveik bega, bet neskystai, o tirstai.
Kai iskepsi parasyk kaip sekes





Na va - prikepiau Ačiū ačiū ačiū už patarimus!
Tešla gavosi vat kaip tik tokia kaip ir aprašiai, zemuoge
O vafliukai gavosi traškučiai, skanučiai Bandžiau visaip - ir mažiau ir daugiau pakept, na ir aišku skaniausi tokie auksiniai, traškūs.
Papildyta:

QUOTE(Owly @ 2008 10 04, 18:52)
Sėkmės Jei ką bandyk paeksperimentuot, jei jausi kad tešla per skysta, per minkšti, miltų truputi įmaišyk





Truputį paeksperimentavau vyrui atrodė, kad tešla per tiršta, tai susitarėm, kad paskutiniam vafliui padarysiu skystesnę įpilsiu vandens, hmmm.... sviesto pagailėjau eksperimentui
ai, na ir nieko - traškesnis tikrai nesigavo, dar tik ilgiau kepė ir tikrai pradinė tešla buvo geresnė
Na, man svarbiausia, kad vafliai trapūs
Papildyta:

QUOTE(Marija5 @ 2008 10 04, 19:35)
Man nepatinka tik, kad jas kepu namai pilni dūmų ar ir pas jus taip buna nuo rusiškos vaflinės?





Hmmm... pas mane nerūksta visiškai. Kepant vafliams tik toks garelis eina pro vieną kampą, tai aš garintuvą laikau įjungtą minimaliai. Namai kaip tik skaniu kepinių kvapu prisipildo Pas mane vaflinė tokia kombinuota, nes padukai išsiima ir tada galima mėsą kepti, "ale paninius" daryti - na šeip nekeisčiau į nieką, tik kartais pagalvoju kažin kaip su ekonomija - ji vistiek turėtų imt elektros daugiau nei tie visi šiuolaikiniai prietaisai. Ai, nu bet ne kasdien juk
Owly
2008 10 04, 22:59
+2008 10 04, 21:29-->
QUOTE(spanguolia @ 2008 10 04, 21:29)
O vafliukai gavosi traškučiai, skanučiai Bandžiau visaip - ir mažiau ir daugiau pakept, na ir aišku skaniausi tokie auksiniai, traškūs.




Džiugu, kad gavosi Šaunuolė
@zemuoge@
2008 10 05, 14:25
+2008 10 04, 20:29-->
QUOTE(spanguolia @ 2008 10 04, 20:29)
Na va - prikepiau Ačiū ačiū ačiū už patarimus!
Tešla gavosi vat kaip tik tokia kaip ir aprašiai, zemuoge
O vafliukai gavosi traškučiai, skanučiai Bandžiau visaip - ir mažiau ir daugiau pakept, na ir aišku skaniausi tokie auksiniai, traškūs.


Saunu kad gavosi tau jie skanus As ir kaip ju vel uzsimaniau..
ingauk
2008 10 06, 16:28
+2008 10 04, 11:33-->
QUOTE(spanguolia @ 2008 10 04, 11:33)
Sveikutės,

nu šiaip su kepiniais nesipykstu ir nesu naujokė bet vafliai man nesigauna. Kepiau pagal kelis receptus - ir tą kur su grietine, sviestu, tryniai - baltymai atskirai ir t.t, ir tą kuris paprastesnis - kiaušiniai, sviestas, cukrus, miltai.
Na nesigauna man jie traškūs! Nu susinervinau nors imk viską ir mesk lauk Keptuvė sena, rusiška.

Na ką dariau ne taip? Vafliai skanūs, bet minkšti, o mes norėtume traškių




ko gero visa beda pacoje keptuveje, nes kiek bekepiau as ir teta su jos vafline gaudovosi minksti, kaip kokie blynai o as su savo kaip kepu visada traskus nors darau visada vienoda recepta
Goldvio
2008 10 07, 14:20
QUOTE(ingauk @ 2008 10 06, 16:28)
ko gero visa beda pacoje keptuveje, nes kiek bekepiau as ir teta su jos vafline gaudovosi minksti, kaip kokie blynai o as su savo kaip kepu visada traskus nors darau visada vienoda recepta





Kazkur girdejau tokia "kulinarine paslapti", kad i tesla, kokia bebutu, kad vafliai gautusi traskus, reiki ipilt kazkiek (nedaug, gal 50 g, priklausomai nuo kiekio) degtines. Degtines kvapo nesijaucia, alkoholis isgaruoja, o vafliai atseit trapus gaunasi. Pati nebandziau, bet va prisiminiau....
Louxor
2008 10 07, 15:03
Mergaites, na jus pavarot...
Skaitau tema, o seiles kaupiasi.... Viskas, sekmadieni vyras dros vafline pirkt...
spanguolia :)
2008 10 07, 15:48
QUOTE(Fishbone @ 2008 10 07, 15:03)
Mergaites, na jus pavarot...
Skaitau tema, o seiles kaupiasi.... Viskas, sekmadieni vyras dros vafline pirkt...







birute25
2008 10 25, 17:27
ka tik prikepiau vafliu, jau kokie skanus gavosi!niam niam laikausi i stalo kampa isitverusi kad nesuryciau visu receptuka sitam forume perskaiciau, paprastas bajsiai ir skanus be galo. 200 gr sviesto, 2 stiklines miltu, 2 kiausiniai, 2 stiklines cukraus ir vanilinio trupuciukas. oficialiai pareiskiu, cia ne mano receptas, cia vienos is sio forumo mamyciu galit pabandyt,gaunasi 100 procentu:)
-Rassa-
2008 11 03, 18:11
O gal turite storų vaflių receptą
Tie kur būna netraškūs, o tokie kvadratiniai, minkšti
JOLKA999
2008 11 05, 21:00
.3 KIAUSINIAI,100 G MARGARINO,MILTU ,PIENO,CUKRAUS IR KEPIMO MILTELIU.VISKA ISPLAKAM IR KEPAM.VALGEM SU MELYNIU IR AVIECIU UOGIENE.
zebra
2008 11 06, 11:07
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 11 05, 20:00)
.3 KIAUSINIAI,100 G MARGARINO,MILTU ,PIENO,CUKRAUS IR KEPIMO MILTELIU.VISKA ISPLAKAM IR KEPAM.VALGEM SU MELYNIU IR AVIECIU UOGIENE.




Niam,niam kokia čia vaflinė
JOLKA999
2008 11 06, 13:16
Pas mane irgi tokia dar mociutes likusi ,rasau:
5 kiausiniai,
5 saukstai cukraus (galima deti daugiau),
5 saukstai grietines,
5 saukstai lydyto sviesto arba margarino,
5 saukstai kefyro,
5-6 kaupini saukstai miltu,
arbatinis saukstelis kepimo milteliu,
1 saukstas krakmolo,
vanilinio cukraus.

Trynius atskirti nuo baltymu ir gerai issukti su cukrumi (as viska darau mikseriu),sudeti grietine,vel issukti,supilti sviesta,issukti,supilti kefyra,issukti.Deti kepimo miltelius ir vanilini cukru,dar issukti.Baltymus isplakti iki standziu putu.I gauta mase deti po sauskta baltymu ir miltu arba krakmolo,atsargiai maisyti,taip po truputi viska sudeti.Is karto kepti ikaitintoje vaflineje,iskepusius vaflius tuojau pat susukti,nes sukietes.Taip padaryti vafliai buna ir aš tavo prašyma tik dabar pamačiau taigi
vafliai su grietine
200 g miltu,4 kiaušiniai,75g cukraus,12 šaukštu grietines,truputis druskos šaukštas konjako.
nusijotus miltus,grietine,trynius,cukru ir druska sudeti ir gerai išplakti vientisa mase,sudeti iki stangrumo išplaktus baltymus ,išmaišyti ir kepti.
VAFLIAI SU MIELEMIS
350g miltu,20-30g mieliu,1/4l pieno ar kefyro,100g margarino,3 kiaušiniai,50g cukraus,truputi druskos,1 pakelis vanilino cukraus.
margarina su cukrumi ištirpinti,deti kiaušinius,piene išleistas mieles ir išsijotus miltus išmaišyti tešla ir 1 val leisti pastoveti šiltai.kepti gerai išplakus tešla.
VAFLIAI SU VARŠKE
150 g miltu,75g sviesto,150g varškes , arba 1 varškės surelis 75 g cukraus 3 kiausiniai,13 g kondensuoto pieno ,druskos,trintos citrinos žieveles.
sviesta ,trynius ,ir cukru išsukti deti varškes sureli ,kondensuota piena ir sijotus miltus,gerai išsukti tešla .išplakti baltymus su trupučiu druskos ,sumaišyti tešla ir kepti.
TRAPIOS TEŠLOS VAFLIAI
150g miltu,100g sviesto ,150g cukraus,4 kiaušiniai,4 šaukštai alkoholio(konjako,romo ar kt.)
cukru su kiaušiniais gerai išplakti,deti sijotus miltus,išleista ,bei atvesusi sviesta ,alkoholi,gerai išmaišyti ir kepti.
MANO MEGSTAMIAUSI VAFLIAI
2 stiklines miltu,200 g sviesto ,2 kiaušiniai,200 g cukraus,2 stiklines pieno,1 pokelis vanilino cukraus citrinos sulčiu.
sviesta išsukti ,kiaušinius su cukrumi išplakti,išsijoti miltus ,pilti piena,deti prieskonius ir daryti vientisa mase ,kepti sukti ir skanauti Sveikutes, norejau pasiulyti cirviniu vafliu recepta (vidutinio traskumo, bet nera riebus):
4 kiausiniai,
vanilinio cukraus - pagal skoni,
1 stikline cukraus,
2/3 stiklines miltu,
2 saukstai aliejaus.
kiausinius plakam su cukrum, pridedam miltus ir pabaigoje alieju.
Kepam - skanaus.
labai trapus.Skanaus. kiaushiniai
1,5 stiklines cukraus
1,5 stiklines miltu
250 g sviesto ar margarino (tirpinto)
cinamono, vanilinio cukraus

uzmaishyti teshla, kepti vaflineje.




kepiau situs.Gavosi tiesiog Aciu, bea
X-iuke
2006 01 01, 20:36
QUOTE(mergaiciuke30 @ 2005 11 22, 18:49)
Vafliai


5 kiaušiniai,
1 stiklinė cukraus,
1 stiklinė miltų,
1 pakelis sviesto arba margarino,
3 lašai esencijos.


Sviestas arba margarinas ištirpinamas. Įdėti išplaktus kiaušinius ir maišyti su cukrumi, miltais, įlašinti esencijos. Kepami elektrinėje keptuvėje ir susukami į vamzdelį.





shiandien kepiau pagal shi recepteli, tai gavosi nors ir pamirshau esencijos idet
manishkis shveite juos, nespejau kept
rumba
2006 01 04, 15:48
Sveikos norėjau paklausti, čirvinių blynų tešlos recepto.Gal galit kas padėti Labai noriu blynu, bet nežinau kaip tešlą užmaišyti, žinau kad ji skiriasi nuo paprastu blynų, ten kažko reikia papildomai dėti.o čirviniai tokie skanus
Ačiū už patarimus
Amalia
2006 01 04, 16:11
QUOTE(rumba @ 2006 01 04, 13:48)
Sveikos norėjau paklausti, čirvinių blynų tešlos recepto.Gal galit kas padėti Labai noriu blynu, bet nežinau kaip tešlą užmaišyti, žinau kad ji skiriasi nuo paprastu blynų, ten kažko reikia papildomai dėti.o čirviniai tokie skanus
Ačiū už patarimus




Paziurek temeleje "vafliai, traskus ir skanus", ji berods prie saldumynu buvo , ten pilna ivairiu receptu Teslon svarbiausia riebalo reikia - sviesto arba aliejaus.As darau is akies, dedu miltu, kiausiniu, sviesto, truputi pieno.Tesla turi buti tirstoka. Galima cukraus, tada bus traskus (bent as manau), vaniles.As dedu varskes, kai nepamirstu - kepimo milteliu.Jei bulviu koses like buna, ir ta imaisau - tada gaunasi minksti.
rumba
2006 01 04, 16:29
QUOTE(Amalia @ 2006 01 04, 15:11)
Paziurek temeleje "vafliai, traskus ir skanus", ji berods prie saldumynu buvo , ten pilna ivairiu receptu Teslon svarbiausia riebalo reikia - sviesto arba aliejaus.As darau is akies, dedu miltu, kiausiniu, sviesto, truputi pieno.Tesla turi buti tirstoka. Galima cukraus, tada bus traskus (bent as manau), vaniles.As dedu varskes, kai nepamirstu - kepimo milteliu.Jei bulviu koses like buna, ir ta imaisau - tada gaunasi minksti.




Labai tau ačiū
rumba
2006 01 04, 16:43
Nu jau kepsiu čirvinius blynus, mmmm net silpna darosi kaip noriu
Labai ačiū už receptus
Adile
2006 01 13, 14:28
Vasara kurortuose istisai pardavineja vaflius ant pagaliuko... Pardavinejami silti, tokie apvolioti sokolade ir dar su kokosais ar saldainiukais Ir su vapsvu spiecium aplinkui silta diena
O kur ju gaut ziema?
Gal zinote, ar Vilniuje kur nors parduodami?
O gal galima namuose tokiu issikept? Ziurinejau keliskart tokiu keptuviu parduotuvese... kazkaip nepastebejau...
staselė
2006 01 15, 16:03
QUOTE(bea @ 2004 03 03, 19:40)
yra kitoje temoje apie tai

http://supermama.com/InvisionBoard/index.p...topic=1018&st=0

VAFLIU TESHLOS RECEPTAS

6 kiaushiniai
1,5 stiklines cukraus
1,5 stiklines miltu
250 g sviesto ar margarino (tirpinto)
cinamono, vanilinio cukraus

uzmaishyti teshla, kepti vaflineje.





Labai ačiū už vaflių receptą. Vakar kepiau labai skanūs vafliai, kepiau , o šeimyna vis valgė, vis nebuvo ko įdėti į krepšelį. vafliukai labai skanūs, pabandykit išsikepti
Karolinos Mama
2006 01 15, 17:02
aš irgi kepiau vaflius, bet man jie laaaabai trapus pasidarė, o gal taip turi būti ?
Karolinos Mama
2006 01 15, 17:05
kiek atsimenu iš vaikystės tai jie nelabai trapūs būdavo
Sinuhe
2006 01 15, 17:47
Man atrodo vafliai ir turi būti trapūs

Aš kepu pagal šį receptą toj senovinėj vaflinėj, gaunas tokie kaip vaikystėje mama kepdavo

Vafliai
200 g margarino
12 šaukštų cukraus
2 kiaušiniai
200 g grietinės
200 g vandens
miltų, kad tešla būtų grietinės tirštumo

Į keptuvę dėti po šau
labai skanu ir wafliai ir dauk ( 2009-11-22 14:32:39 )
100 g sviesto,
100 g cukraus,
2 kiaušiniai,
pusės apelsino žievelių,
100 g miltų,
100 g krakmolo,
150 ml apelsinų sulčių,
150 ml (20%) grietinėlės,
žiupsnelis druskos,
2 v. š. Kuantro (jei norite). 1).5 kiaušiniai
1 stiklinė(200g.)cukraus
200g. margarino kepimui
1 stiklinė miltų
vanilinio cukraus ar kvapų esencijos.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukr.Margariną ištirpinti ir supilti į masę.Sudėti miltus ir išmaišyti.

2). 3kiaušiniai
50g.cukraus
50g.sviesto arba margarino
150g.pieno arba grietinės
3g.vanilinio cukraus
truputį druskos
120g.miltų.
Sviestą išsukti su cukrumi.Kiaušinio trynius išsukti,suberti vanilinį cukrų,druską,miltus.Išmaišyti.Supilti pieną ar grietinę,išmaišyti ir padėti šaltai.
Prieš kepimą į tešlą įdėti išplaktą kiaušinio baltymą ir išmaišyti.

3).1kiaušinis
60g.cukraus
60g.sviesto
vanilinio cukraus
100g.miltų.

4).5kiaušiniai
1 stiklinė(200g.)cukraus
2šaukštai grietinės100g.sviesto
1aukštelis vanilinio cukraus
Miltų.

5).4kiaušiniai
1stiklinė cukraus
2 šaukštai aliejaus
vanilinio cukraus
2/3stiklinės miltų.

KREMAI:
1).2kiaušinio tryniai
1/2stiklinė cukraus
1/4stiklinė pieno
50-70g.sviesto
vanilinio cukraus
2šaukštai miltų.
Trynius išsukti su cukrumi.Įdėti miltus,išmaišyti.Pieną užvirinti atskirai ir į jį maišant supilti kiaušinių masę-užvirti ir nukėlus nuo ugnies sudėti sviestą ir pagal skonį vanilinį cukrų.
Sustingusį kremą dėti į vaflius.

2).1kiaušinis
kiaušinio trynys
50g.cukraus
300ml.pieno
1šaukštelis vanilinio cukraus
25g.miltų.
Kiaušinį,trynį,cukrų,vanilinį cukrų,miltus išplakti.Atskirame inde pakaitinti,tik neužvirinti pieną.Į jį po truputį supilti kiaušinio masę ir maišant nuolat trumpai pavirti.
Kremą šiek tiek ataušinti.Šaukšteliu arba kond.švirkštu pripildyti vaflius.
SKANAUS
Cipciukas
2008 08 16, 22:59
O siti receptai tinka kepti su "sovietine" elektrine vafline ( na ji pirkta pries 20 metu ? ), ar tik su siuolaikinemis galima ?
Papildyta:
O gal turi riebaus , be miltu kremo recepta ?
alexxandra
2008 08 17, 00:13
mielos, moterys, ar Jus aklos???
gi yra tema VAFLIAI tai kam dar nauja uzvest??
naujokes galetu pirma taisykles pasiskaityt, o ne naujas temas kurt
----Ingute----
2008 08 17, 14:53
QUOTE(cipciukas @ 2008 08 17, 01:29)
O siti receptai tinka kepti su "sovietine" elektrine vafline ( na ji pirkta pries 20 metu ? ), ar tik su siuolaikinemis galima ?
Papildyta:
O gal turi riebaus , be miltu kremo recepta ?




Taip,tinka ir su ''sovietine'',nes as su tokia pačia juos ir kepu.Turiu ir riebių kremų,jie tinka taip pat ir tortams pertepti:

1).1,5stiklinės tirštos grietinėlės
cukraus pudros.
Grietinėlę išplakti iki standžių putų,sudėti cukraus pudrą ir išmaišyti.(čia lengviausias ir paprasčiausias)

2).1stiklinė grietinėlės arba pieno
2stiklinės tirpinto sviesto
2kiaušinio tryniai
1stiklinė cukraus
1citrinos žievelė ir sultys
2šaukšteliai bulvių krakmolo.
Užvirinti grietinėlę,supilti sviestą ir dar kartą užvirti.Kiaušinio trynius ištrinti su cukrumi,dėti nutarkuotos citrinos ''žievelę''ir bulvių krakmolą.Verdančia grietinėle užpilti trynius,supilti atgal į puodą irmaišant kaitinti,kol masė pasidarys grietinės tirštumo.Tada įstačius į šalto vandens vonelę sukti,kol sustings.Jei norite nudažyti,dėti kakavos ar truputį įpilti tiršto sirupo ar pan.

3).500g.sviesto
400g.cukraus
3stiklinės pieno
vanilinio cukraus,
Sviestą sukti,kol pasidarys purus.Pieną ir cukrų virinti puode maišant,kol sutirštės kaip kondensuotas pienas.Tada jį atšaldyti, dėti dalimis į išsuktą sviestą ir sukti toliau, kol visa masė pasidarys puri.Baigiant dėti kakavą ar pan.ir vanilinį cukrų.


Papildyta:

QUOTE(alexxandra @ 2008 08 17, 02:43)
mielos, moterys, ar Jus aklos???
gi yra tema VAFLIAI tai kam dar nauja uzvest??
naujokes galetu pirma taisykles pasiskaityt, o ne naujas temas kurt




Atleiskite miela mama už mano žioplumą,įlindau šiandien į saldžius gaminius su nuotraukomis ir ten radau žagarėlių bei vaflių temas. O gal kas koreguoja puslapius būtų įmanoma juos perkelt? .Tų pačių receptų lyg ir neprirašiau...Tik norėjau pasidalinti receptais
Povila$
2008 08 17, 15:52
QUOTE(----Ingute---- @ 2008 08 17, 14:53)
Taip,tinka ir su ''sovietine'',nes as su tokia pačia juos ir kepu.Turiu ir riebių kremų,jie tinka taip pat ir tortams pertepti:

1).1,5stiklinės tirštos grietinėlės
cukraus pudros.
Grietinėlę išplakti iki standžių putų,sudėti cukraus pudrą ir išmaišyti.(čia lengviausias ir paprasčiausias)

2).1stiklinė grietinėlės arba pieno
2stiklinės tirpinto sviesto
2kiaušinio tryniai
1stiklinė cukraus
1citrinos žievelė ir sultys
2šaukšteliai bulvių krakmolo.
Užvirinti grietinėlę,supilti sviestą ir dar kartą užvirti.Kiaušinio trynius ištrinti su cukrumi,dėti nutarkuotos citrinos ''žievelę''ir bulvių krakmolą.Verdančia grietinėle užpilti trynius,supilti atgal į puodą irmaišant kaitinti,kol masė pasidarys grietinės tirštumo.Tada įstačius į šalto vandens vonelę sukti,kol sustings.Jei norite nudažyti,dėti kakavos ar truputį įpilti tiršto sirupo ar pan.

3).500g.sviesto
400g.cukraus
3stiklinės pieno
vanilinio cukraus,
Sviestą sukti,kol pasidarys purus.Pieną ir cukrų virinti puode maišant,kol sutirštės kaip kondensuotas pienas.Tada jį atšaldyti, dėti dalimis į išsuktą sviestą ir sukti toliau, kol visa masė pasidarys puri.Baigiant dėti kakavą ar pan.ir vanilinį cukrų.


Papildyta:

Atleiskite miela mama už mano žioplumą,įlindau šiandien į saldžius gaminius su nuotraukomis ir ten radau žagarėlių bei vaflių temas. O gal kas koreguoja puslapius būtų įmanoma juos perkelt? .Tų pačių receptų lyg ir neprirašiau...Tik norėjau pasidalinti receptais





PAPRASYKIT MODERATORES, KAD ISTRINTU TEMA O savo visus receptus perkelk i tam skirtas temas! Kas ir butu jeigu visi pradetu savo receptus atskirai rasyti kurdami naujas temas
----Ingute----
2008 08 17, 16:35
1).5 kiaušiniai
1 stiklinė(200g.)cukraus
200g. margarino kepimui
1 stiklinė miltų
vanilinio cukraus ar kvapų esencijos.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukr.Margariną ištirpinti ir supilti į masę.Sudėti miltus ir išmaišyti.

2). 3kiaušiniai
50g.cukraus
50g.sviesto arba margarino
150g.pieno arba grietinės
3g.vanilinio cukraus
truputį druskos
120g.miltų.
Sviestą išsukti su cukrumi.Kiaušinio trynius išsukti,suberti vanilinį cukrų,druską,miltus.Išmaišyti.Supilti pieną ar grietinę,išmaišyti ir padėti šaltai.
Prieš kepimą į tešlą įdėti išplaktą kiaušinio baltymą ir išmaišyti.

3).1kiaušinis
60g.cukraus
60g.sviesto
vanilinio cukraus
100g.miltų.

4).5kiaušiniai
1 stiklinė(200g.)cukraus
2šaukštai grietinės100g.sviesto
1aukštelis vanilinio cukraus
Miltų.

5).4kiaušiniai
1stiklinė cukraus
2 šaukštai aliejaus
vanilinio cukraus
2/3stiklinės miltų.

KREMAI:
1).2kiaušinio tryniai
1/2stiklinė cukraus
1/4stiklinė pieno
50-70g.sviesto
vanilinio cukraus
2šaukštai miltų.
Trynius išsukti su cukrumi.Įdėti miltus,išmaišyti.Pieną užvirinti atskirai ir į jį maišant supilti kiaušinių masę-užvirti ir nukėlus nuo ugnies sud
Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Narcizas, Almantė, Bertoldas, Manvydas.

Pasveikink!

Anekdotas

Advokatas - ginamajam:
-Turiu jums dvi naujienas: blogą ir gerą.
-Pradėkit nuo blogos.
-Tyrimai parodė, kad kraujas, aptiktas ant lavono, yra jūsų.
-Velniava! O kokia gi gera?
-Cholesterolio kiekis neviršija normos.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą