Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Mieliniai žagarėliai


Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

300 g miltų,
30 g cukraus,
2 tryniai,
0,5 stiklinės pieno,
20 g mielių,
50 g riebalų ,
truputis druskos, citrinos žievelė,
50 g miltinio cukraus (apibarstymui),
700 g riebalų (virimui).



Veiksmai :

kiaušinių, cukraus, trupučio miltų, mielių ir pieno užmaišykite skystą tešlą ir pastatykite šiltai, kad pakiltų. Po valandos, jei tešla tinkamai pakilusi, sudėkite visus miltus, užminkykite ir laikykite šiltai, kol pakils. Pakilusią tešlą iškočiokite 1 mm storio lakštais, išspauskite skritulėlius dėdami po 3 vieną ant kito, patį vidurį patepkite baltymu ir spauskite pirštais, kad suliptų. Prieš sulipdydami kiekviename skritulėlyje nuo krašto į centrą padarykite 6 – 7 įpjovimus.
Į verdančius riebalus leiskite tiek žagarėlių, kad jie laisvai galėtų kilti. Kai viena verdamų žagarėlių pusė pageltonuoja, juos apverskite.
Išvirusius žagarėlis išgriebkite ant sieto, atvėsinkite ir apdulkinkite miltiniu cukrumi. Skanaus !


Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

villarreal ( 2017-05-28 11:51:55 )
wow, awesome?
villarreal http://www.camisetasdefutbolbaratas9.com/
regina ( 2012-03-26 09:23:20 )
labai skanu,aciu uz recepta!
as esu as ( 2011-04-30 18:27:22 )
kad i tokia tesla galima bet kuriuo metu deti riebalus geriausia pries 1 - aji pakilima, bet siaip i zagarelius ju nereikia :)
agne ( 2009-11-05 09:51:45 )
labai skanu.o be to ir puikiai atrodo,o kas del riebalu tai ju cia nera kur deti,bet ir netruksta gaminant.
Alina ( 2009-08-18 18:57:14 )
as taip pat suku galva kur tuos riebalus idet
skaitytoja ( 2009-08-07 11:12:48 )
kazkaip sitam recepte neradau kur ideti 50 g riebalu, ar ju is vis nereikia ar kaip ?
Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Matilda, Dainotas, Rimgaudė, Dainius.

Pasveikink!

Anekdotas

Išnuomosiu kambarį dviem jaunom merginom. Trim neišnuomosiu - amžius nebe
tas.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą