Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Keptos šviežių bulvių puselės


Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

500 g pailgos formos bulvių,
150 g riebaus fermentinio sūrio,
2 šaukštai kmynų,
druskos.

Veiksmai :

Bulves švariai nuplauti šepetėliu ir padėti apdžiūti.Po to perpjauti išilgai pusiau, pabarstyti druska bei kmynais ir palaikyti 5 min. Į skardą dėti perpjauta puse aukštyn, užbarstyti sutarkuotu sūriu ir kepti orkaitėje.Kai bulvės suminkštės, išimti ir, kol karštos, dar kartą apibarstyti sūriu, ankstesnis jau bus išsilydęs.Valgyti su šviežiais arba raugintais agurkais. 

Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

FirstFrost ( 2007-07-20 17:48:03 )
Labai geras receptas, kaip saldytuvas istusteja, o i parduotuve tingisi. Jei kiek prasmatniau tai tinka kumpio grizineliai ant virsaus :D
Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Matilda, Dainotas, Rimgaudė, Dainius.

Pasveikink!

Anekdotas

Mokytoja:
- Šiandien mūsų rašinio tema - "Motinos įvaizdis SMS žinutėse"...

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą