Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Kepti vištienos gabalėliai su žemės riešutų padažu


Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

1kg vištų šlaunelių filė
1/4 stiklinės sojų padažo
šaukštas medaus
2 šaukštai aliejaus

Žemės riešutų padažui
Šaukštas aliejaus
2 šaukštai džiovintų svogūnų gabalėlių
3/4 stiklinės ištrinto žemės riešutų sviesto
pusė stiklinės kokoso
riešutų grietinėlės
šaukštas sojų padažo
2 šaukštai saldaus aitriosios paprikos padažo
pusė stiklinės vandens
pagal skonį druskos



Veiksmai :

1. Nuo šlaunelių filė nupjaustykite riebalus ir plėveles. Mėsą supjaustykite 2 cm ilgumo gabalėliais ir suverkite ant iešmų. Sudėkite į neaukštą stiklinį indą. Sumaišykite sojų padažą, medų bei aliejų ir užpilkite ant vištienos. Uždenkite maistine plėvele, šaldykite 2 valandas.
2. Padažui : mažame storadugniame prikaistuvyje pakaitinkite aliejų . Suberkite supjaustytą svogūną ir ant šiltos viryklės pakepinkite 30 sekundžių. Supilkite sojų, saldų aitriosios paprikos padažą, vandenį, suberkite druską, įdėkite žemės riešutų sviestą, kokoso riešutų grietinėlę ir rūpestingai išmaišykite. Kepinkite, kol padažas sutirštės.
3. Nuvarvinkite vištieną, marinatą palikite. Ant riebalais išteptų grotelių virš žarijų rėmo vidutinėje kaitrioje mėsos gabalėlius kepkite 8 minutes. Mėsą kuo dažniau vartykite ir laistykite marinatu. Kai mėsa iškeps, tuojau pat paduokite į stalą su žemės riešutų padažu.

Receptą atsiuntė Alma


Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!

Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Salomėja, Ginvydas, Ginvydė, Otonas, Romanas, Otas.

Pasveikink!

Anekdotas

Vyras iš komandiruotes grįžta namo. Iškart atidaro spintą, pažiūri, o ten - nieko. Pažiūri po lova, pažiūri už užuolaidos - irgi nieko. Apieško visą butą - vis vien nieko neranda. Tada prisėda prie stalo, išsitraukia butelį konjako, įpila stikliuką sau, stikliuką žmonai ir taria:
- Na ką, brangioji... Sensti, ane?

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą