Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Kepta įdaryta višta


Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

1.1 višta,
2.2 riekelės pyrago,
3.1 šaukštas sviesto,
vištos skilvis, рirdis, kepenys,
4.1 kiaušinis,
pipirų, druskos.

Veiksmai :

Vištą paruošti. Įdarui skirtus vištos skilvį, širdį, sparnus ir kaklą pusiau išvirti. Apvirtą mėsą, pakeptas svieste kepenėles ir žalią nuimtą nuo kaulų mėsą sumalti. Į išsuktą iki purumo sviestą sudėti maltos mėsos masę, piene mirkytą pyragą, kiaušinį ir viską gerai išsukti. Pridėti pagal skonį pipirų, druskos ir po truputį pilant sultinį atskiesti, kad masė būtų tarkuotų bulvių tirštumo.
Taip paruoštą įdarą nespaudžiant sukrėsti į vištos odą, užsiūti, subadyti, kad oras galėtų išeiti, ir kepti orkaitėje 1,5 - 2 valandas. Kai paviršius gražiai apkeps, įpilti 1 stiklinę sultinio ir kas 10 - 15 minučių palaistyti kepimo metu susidariusiomis sultimis. Iškeptą vištą paslėgti. Nuo likusio sultinio nugraibyti riebalus, galima truputį atskiesti vandeniu, pavirti ir atšaldyti, kad virstų drebučiais.
Prieš patiekiant, kepsnį supjaustyti 2 cm storio griežinėliais ir sudėti į pusdubenį, kad atrodytų taip, kaip buvo nepjaustyta.Viršų papuošti drebučiais. Aplinkui apdėti pasaldytame ir parūgštintame vandenyje virtomis slyvomis ir petražolių lapeliais. Skanaus!

Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!

Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Cecilija, Cilė, Steigintas, Dargintė.

Pasveikink!

Anekdotas

Išleistuvių vakaras ekonomikos universitete. Naujosios rusų aukštuomenės atžalos apspitę savo mėgstamą profesorių ir nori įsiteikti: - Profesoriau, mes atsisveikindami susimesim ir nupirksim “kompą”. Norit? - Ne, nenoriu. - Tada susidėję nupirksim “ratus”. - Ne, nenoriu. - Profesoriau, per visą fakultetą sudėsim jums vilai. - Ne, nenoriu. - Profesoriau, kam tas turgus? Ar sunku pasakyti, ko norit? - Turiu vienintelį norą, kad jūs niekad niekam nesakytumėt, jog pas mane mokėtės...

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą