Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Kepenėlių apkepas


Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

500 g kepenų,
300 g virtų bulvių,
200 g svogūnų,
3 kiaušiniai,
300 g grietinės,
3 šaukštai aliejaus,
šaukštelis mairūno,
druskos,
pipirų.



Veiksmai :

Kepenėlės supjaustyti kubeliais. Svogūnus supjaustyti ir pakepinti. Grietinę išplakti su kiaušiniais ir prieskoniais.kepenėles iškepti. Tada ant jų sudėti svogūnus, bulves, užpilti padažą ir kepti 20 minučių 180 laipsnių orkaitėje. 


Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

Ula ( 2010-04-19 19:27:47 )
nesitikejau nieko gero, tiesiog pabandziau nes turejau kepeneliu.. Rezultatas - skanu :) Pridejau dar shampinjonu - liuks :)
lajma ( 2007-04-20 09:20:57 )
o bulves supjaustyti ir isvirti pries taj?
Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Anzelmas, Konradas, Milgedas, Skalvė, Amalija.

Pasveikink!

Anekdotas

Sveikas gyvenimo būdas: pusryčius susirask pats, pietums pasiimk pusę draugo užkandos, o vakarienę atimk iš priešo.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą