Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Jūrų velnias


Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

Jūros velnias
Sviestas
aliejus /519/">Aliejus virimui (neutralus)
Miltai
Pakepintos sezamo sėklos
Sezamo aliejus
½ stiklinės balto vyno
½ citrinos
kmynai
druska
salotos
pomidorai



Veiksmai :

Supjaustyti jūros velnio filė smulkiais apie 1,5 cm pločio apskritimais, apvolioti miltuose, po to sezamo sėklose. Nulupti pomidorą ir supjaustyti smulkiais kubeliais. Salotas nuplauti.
Į pašildytą keptuvę dėti šaukštą sviesto ir truputį aliejaus virimui. Įkaitus riebalams, sudėti jūros velnią, kmynų lapus. Apkepti iš abiejų pusių, bet ne per daug, kad žuvies apskritimai būtų tvirti.
Salotų lapus pamerkti į sezamo aliejų ir, apibarsčius sezamo sėklomis, dėti į keptuvę , ant jų uždėti jūros velnio apskritimus ir, laikant ant karštos ugnies, kad sumažėtų kepimo metu atsiradęs skystis, pilti vyną ir ½ citrinos, supjaustytą pomidorą . Sumažinus karštį, kepti apie minutę, kad viskas sutirštėtų, bet pomidorai turi išlikti kubeliais, netapti piure.
Į lėkštę dėti šviežias bulves, užpilti likusio skysčio nuo žuvies kepimo, truputį sezamo aliejaus , visą lėkštę apibarstyti druska…


Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

ricardas ( 2017-04-14 14:00:19 )
gyvenu uk zuvies juru velnias daug receptu gaminti mazai ir faktiskai visi vienodi
Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Uršulė, Raitvilas, Gilanda, Hiliaras, Vilma.

Pasveikink!

Anekdotas

Studento logika:
Kam man daug žinoti?
Jei daugiau žinau, tai daugiau ir užmirštu.
Vadinasi, jei daugiau užmirštu, tai mažiau žinau.
O jei mažiau žinau, tai mažiau užmirštu.
O jei mažiau užmirštu, vadinasi daugiau žinau.
Vadinasi, kuo mažiau žinau, tuo daugiau žinau.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą