Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Jautiena troškinta aluje


Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

500g jautienos
40g riebalų, druskos, pipirų
1 svogūnas
1 šaukštas garstyčių
1/2 l tamsaus alaus
kmynų
susmulkintos citrinos žievelių
keletas duonos plutelių

Veiksmai :

Svogūną sutarkuoti arba smulkiai sukapoti ir sumaišyti su druska, pipirais, garstyčiomis. Mišiniu įtrinti mėsą ir palaikyti ją ne mažiau kaip 30 minučių šaltai. Paskui pakepinti įkaitintuose riebaluose, užpiliti alumi, įdėti kmynų, susmulkintą citrinos žeivelę, duonos plutelių ir ištroškinti sandariai uždengtame inde ant mažos ugnies. Ištroškintą mėsą supjaustyti skersai raumenų griežinėliais ir sudėti į pašildytą dubenį. Patiekti su keptomis arba apkepintomis bulvėmis, apkeptais griežčiais. Vietoj salotų tinka rauginti agurkai.

Skanaus


Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

violeta ( 2009-07-22 11:38:28 )
Ramunai, siaip jautiena (ypatingai kumpis) turi buti troskinama ne maziau 1,5 valandos, o kumpis - 2 val. Marinato nebutona nuvalyti, nes jis minkstina mesa, ypac garstycios
Ramunas ( 2008-07-19 16:39:27 )
Kazkas ne iki galo paaiskinta. Jautiena gavosi kieta ikast neimanoma. Kiek laiko jau troskinti? Ar deti pakepinti jautiena su marinatu ar marinata nuvalyti?
Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Morkus, Tolmantas, Žadmantė.

Pasveikink!

Anekdotas

Maisto pramonės technologijos institute vyksta egzaminas. Studentas nemokšiškai atsakinėja apie avienos dešros gamybos technologiją: - Na paima aviną… įkiša jį… į tokią mašiną… iš jos išlenda dešra… Profesorius nebeišlaiko ir su kandžia šypsena klausia: - Kiek jums metų, jaunuoli? - Dvidešimt. - Taip, taip… Reiškia, maždaug prieš 21 metus, šis procesas buvo pakartotas atvirkščiai, - nustatė profesorius. - Kaip? - nesuprato studentas. - Ogi kažkas įkišo dešrą, o išlindo avinas!

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą