Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Jautiena, troškinta su kilkėmis ir citrina


Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

1.500 g jautienos minkštimo,
2.50 g lašiniukų,
3.30 g riebalų arba aliejaus,
4.5 kilkės, tarkuotos citrinos žievelės,
5.1/2 citrinos ,
6.2 šaukštai supjaustytų petražolių lapelių,
7. 4 šaukštai acto, 8.1/2 stiklinės sauso vyno,
9.1/2 šaukšto miltų.



Veiksmai :

Iš mėsos išpjaustyti sausgysles ir ją prismaigstyti lašiniukų, supjaustytų plonais pailgais gabalėliais. Kilkės susmulkinti ir sumaišyti su tarkuota citrinos žievele, supjaustytais petražolių lapeliais ir actu. Mišiniu įtrinti mėsą, įdėti ją į sandariai uždaromą indą arba į plastikinį maišelį (be skylių) ir laikyti l—2 dienas šaltai. Paskui nuo mėsos nuvalyti prieskonius, apdžiovinti ją ir apkepinti troškintuve įkaitintuose riebaluose, Tada įpilti Va stiklinės karšto vandens, 1/4 stiklinės vyno ir uždengus dangčiu troškinti ant mažos ugnies. Baigiant troškinti, įdėti pagal skonį mėsos marinavimui naudoto prieskonių mišinio, supilti vyną.
Ištroškintą mėsą supjaustyti skersai raumenų griežinėliais ir sudėti į pašildytą dubenį kartu su keptomis bulvėmis ir virtomis morkomis arba kitomis daržovėmis. Į skystį, kuriame buvo troškinama mėsa, supilti šaltame vandenyje išplaktus miltus, pakaitinti, pagardinti, perkošti ir pagamintą padažą patiekti padažinėje


Dabartinis recepto įvertinimas: kol kas niekas dar neįvertino!
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!

Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Felicita, Klemensas, Kolumbanas, Doviltas, Liubartė, Adelė, Kolumbas, Orestas.

Pasveikink!

Anekdotas

Gyveno kartą berniukas, kuris mirtinai bijodavo tamsos. Kiekvieną kartą mirksėdamas jis iš baimės nualpdavo.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą