Receptai
Garstyčių marinatas avienai
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
3 šaukštai garstyčių miltelių2-3 skiltelės česnako
3 šaukštai acto
peletrūnų (žiupsnelis)
250 ml aliejaus
1 šaukštelis maltų paprikų
1 šaukštelis smulkintų šviežių bazilikų
1 šaukštelis smulkintų šviežių mairūnų.
Veiksmai :
Emaliuotame inde sumaišykite garstyčias, actą ir aliejų.Tada sudėkite trintą česnaką ir prieskonius, gerai išmaišykite ir palikite 1-2 valandas pastovėti.
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Žuvies žvynai - Jei sunkiai nusivalo žvynai, tai tris sekundes žuvį panardinkite į verdantį vandenį. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Rusai keliu vadina tą vietą, kur ruošiasi pravažiuoti.