Receptai
Gardūs sojos kepsniukai
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
4 sojos paplotėliaivištienos sultinio kubelis
kiaušinis,
džiūvėsėlių (kepsniukams apvolioti),
druska, pipirai, petražolės, čili milteliai,
200g pievagrybių,
200g smulkiai supjaustytų raudonųjų ir geltonųjų paprikų,
200g grietinėlės,
truputis patarkuoto olandiško sūrio,
100g kapotų pistacijų
Veiksmai :
Kepsniukus valandą pamirkinti vištienos sultinyje, išplakti kiaušinį su ''Vegeta'', pipirais ir čili, apvolioti kepsniukus, ir po to pavolioti džiūvėsiuose, ir taip kokius tris kartus, kad kepsniukai gerai būtų apsupti tešlos.Įkaitinti keptuvį ir iškepti kepsniukus, gerai apkepti, kad įgautų aukso spalvą, išimti ir padėti šiltai. Supjaustyti grybus ir kepti svieste, po to suberti paprikas, susmulkintas ir kapotas pistacijas, ir pakepinti kelias minutes, supilti grietinėlę ir idėti truputį prieskonių ir kelis lašiukus citrinų sulčių, uždengus patroškinti ir ant padažo uždėti kepsniukus, tik nemaišyti su padažu, jie turi įgauti padažo skonį. Viską sudėti į lėkštę ir apšlakstyti padažu.
Tinka vartoti su :
Prie kepsniukų galite patiekti plikytus ryžius. SKANAUS!Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kepdami tortus ar pyragus - Kepdami tortus ar pyragus, skardą, pries pildami tešlą, patepkite sviestu ir gausiai pabarstykite džiūvėsėliais. Šitaip geriau apsaugosite kepinj, kad nepriliptų, be to, jis apsitrauks gražia plutele....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Ateina bičiukas į tūliką. Nusimauna kelnes, pritupia... Staiga girdi:
- Labas!
Bičiukas:
- Nu labas!
- Kaip sekasi?
- Gerai viskas.
- Ką darai ?
- Šiku!
Paskui girdi:
- Tu man atleisk, aš tau perskambinsiu, nes kažkos durnelis iš kitos kabinos į mano klausimus atsakinėja.