Receptai
Dvigubi sausainių sumuštiniai su šokoladiniu sviestu
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
100 g sausainių, 60-70 g šokoladinio sviesto, 1 arbat. šaukštelis kavos arba pieno, vyšnių arba vynuogių.Veiksmai :
Tarp sausainių įdedama išsukto sviesto , į kurį įpilta truputis pieno arba kavos.Ant padėklo sudėti sausainiai papuošiami uogiene arba šokoladinio sviesto gabaliukais, ant viršaus uždedama sveikų vyšnių arba vynuogių.Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):tigi sokoladinis sviestas nesveika!!!!!!
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip laikyti žuvį ? - Šviežia žuvis laikoma šaldytuve 4 – 50C temperatūroje. Įvyniokite ją į pergamentinį popierių ir įkiškite į polietileninį maišelį, kad žuvies kvapo neprisigertų kiti patiekalai....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Džigitas nestoja prie perėjų, nes “lūzerių” praleidimas yra gėda. Džigitas pats žino kam yra pirmenybė ir kieno kelias pagrindinis. Apie pagrindinius kelius žr. Bendrieji principai. Džigitas visada gali pastatyti pėstijį į vietą.