Receptai
Dorados su apelsinais
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
2 doradų2 šaukštų citrinos sulčių
druskos, pipirų
saujelės petražolių
4 česnako skiltelių
2 apelsinų
aitriosios paprikos
150 g salierų kotų
6 šaukštų alyvuogių aliejaus
50 ml sauso baltojo vyno
100 ml žuvų sultinio
2 šaukštų apelsinų likerio
2 šaukštų juodųjų alyvuogių
cukraus
Veiksmai :
Žuvis pašlakstyti citrinos sultimis, įtrinti druska, pipirais. Petražoles, pjaustytus česnakus sudėti į vidų. Supjaustyti salierus.
Iš apelsino išspausti sultis. Kitą nulupti ir pašalinti baltas atplaišas. Papriką įpjauti, išvalyti sėklas, nuplauti ir susmulkinti.
4 šaukštuose aliejaus iškepti žuvis. Supilti vyną, sultinį, apelsino sultis, likerį. Kaitinti 5 min. Žuvis sudėti į skardą ir kišti į 170°C orkaitę.
Į kitą keptuvę supilti aliejų, padažą, sudėti daržoves, apelsino minkštimą. Išmaišyti ir pakaitinti. Pagardinti cukrumi. Užpilti ant žuvų.
Šaltinis: iki.lt
Dabartinis recepto įvertinimas: kol kas niekas dar neįvertino!
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip išrinkti tinkamą vyną ? - Visiems vynams dera universalus principas: kuo mažesniame plotelyje augintas vynuogių derlius, tuo savitesnis vyno charakteris. Paprastai tai reiškia ir aukštesnę vyno kokybę. Informaciją apie tai galite sužinoti skaitydami vyno etiketę ir žinod...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Pagrindinės "Formulės-1" taisyklės:
1. Raudona mašina visada teisi.
2. Raudonų mašinų tarpusavio santykiai - raudonų mašinų reikalas.
3. Raudonas mašinas leidžiama turėti tik vienai komandai.