Receptai
Bulvių ir dešros apkepas
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
4 – 5 bulvės,
200 g virtos dešros,
2 – 3 svogūnai,
2 morkos,
100 g margarino,
maltų kalendrų grūdeliai,
1 stiklinė grietinės,
50 g olandiško sūrio,
druska.
Veiksmai :
Nuskustas bulves supjaustykite griežinėliais, 3 – 5 minutes pavirkite pasūdytame vandenyje, nusunkite. Svogūnus supjaustykite griežinėliais ir pakepinkite riebaluose. Morką stambiai sutarkuokite, dešrą supjaustykite griežinėliais. Į paruoštą indą sluoksniuokite bulves , dešrą , svogūnus ir tarkuotas morkas. Kiekvieną sluoksnį apšlakstykite grietine. Viršutinis sluoksnis turi būti bulvių. Supilkite likusią grietinę, užbarstykite smulkiai tarkuotą sūrį,,,,,. Kepkite orkaitėje 25 – 30 minučių.Tinka vartoti su :
Valgykite su raugintais kopūstais.Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Prieskonių vartojimas su Malta mėsa - Kvapieji pipirai Baltieji pipirai Juodieji pipirai Žalieji pipirai Uoginė paprika Universalūs prieskoniai Pipirų mišinys Česnakiniai pipirai Aitriųjų paprikų prieskoniai Maltos mėsos prieskoniai Maltos saldžiosios paprikos Bazilikai Picos pries...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Ramiai ant šakos kabo trys šikšnosparniai(žinoma, galva žemyn). Staiga vienas kažkodėl atsistojo ant šakos galva aukštyn. Likę du susižvalgo. Vienas klausia: -Klausyk kas jam? -Ai, nesijaudink. Jis jau ne pirmą kartą nualpsta.