Receptai
Bašamelio padažas
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
100 g sviesto,
šaukštas miltų,
2 šaukštai sultinio,
stiklinė pieno,
truputis muskato,
druskos.
Veiksmai :
Keptuvėje ištirpinti sviestą, suberti miltus ir kaitinti. Tada supilti sultinį, pieną. Kai padažas sutirštės suberti prieskonius ir gerai išmaišyti.
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):skaiciau, kad Besamel'io padazo pagrindine sudedamoji dalis yra baltas vynas, o ne sultinys :-).
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Sausos mielės - Sausos mielės pakyla greičiau negu šviežios. Jos veikia įmaišytos į tešlą, - atskirai kildinti jų nereikia. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Vieną kartą susitiko latvis ir žemaitis. Žemaitis klausia kaip latviškai medis. “Koks.” “Bet koks ąžuolas, pušis, bet koks…” “Koks.” Aš tau sakau, bet koks.” Susinervavęs latvis davė žodynėlį nueina žemaitis namo atsiverčia, o ten parašyta: lietuviškai medis, latviškai koks.