Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Baklažanų suktinukai su riešutais


Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

3 nedidelių baklažanų,
50 g graikinių riešutų,
1-2 skiltelės česnako,
druskos pagal skonį,
aliejaus kepimui,
žalumynų ir granatų papuošimui.

Veiksmai :

Nuplautus baklažanus supjaustykite išilgai plonomis (3-5 mm) riekelėmis pabarstykite druska, sudėkite vieną ant kitos ir stipriai suspauskite. Po 20 min. nuplaukite ir nusausinkite. Baklažanų riekeles apkepkite aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Kepdami baklažanai sugeria riebalus, todėl kepant gali reikėti jo vis įpilti. Apkeptas baklažanų riekeles išdėliokite ant popierinių servetėlių, kad nutekėtų aliejaus perteklius. Įdarui išgliaudytus graikinius riešutus sumalkite ir sumaišykite su išspaustu per presą česnaku. Jeigu norite aštresnio patiekalo, įdėkite česnako daugiau. Ant kiekvienos baklažano riekelės dėkite po arbatinį šaukštelį riešutų įdaro ir suvyniokite ją suktinuką. Paruoštus suktinukus dėkite į lėkštę, papuoškite žalumynais ir granato grūdeliais

Tinka vartoti su :

Receptą atsiuntė Renata
Receptą atsiuntė: RENATA

Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

JULIJA ( 2010-02-24 12:06:59 )
TAI KAUKAZIETISKAS PATIEKALAS,LABAI SUPERINE UZKANDA.BET AS I RIESUTUS IDEDU DAUG SMULKINTU PETRAZOLIU IR SIEK TIEK MAJONEZO BUTINAI
regna ( 2008-11-20 16:52:25 )
Iš tiesų turi būti skanu,kaip tik turiu baklažaną,eisiu išbandysiu .
jolka ( 2008-10-28 18:31:20 )
mmm kaip skanu.as gaminu panasiai tik idara darau is varskes su zalumynais ispaudziu cesnako tada susuku ir galiukus pamirkau i smulkintus graik riesutus.niam niam .einu daryt,
Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Sanginas, Ramvydė, Odilija.

Pasveikink!

Anekdotas

Studento duona nemaitink - duok pavalgyt.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą