Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Patarimai


Žuvies paruošimas

Kategorija: Kulinarija


Jei ruošiate žuvį užkandžiams, virkite ją be odos ir kaulų. Ataušinkite tame pačiame vandenyje ir tik to išimkite. Žuvis dažniausiai paduodama majonezo padaže. Jei žuvį patieksite marinate, prieš tai kepkite ją ant mažos ugnies. Sveika, nepjaustyta žuvis verdama visa, jei ją kimšite arba naudosite patiekalams patiekiamiems su drebučiais. 

Griežtai draudžiama PATIEKALAI.LT paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Patiekalai.lt kaip šaltinį.

PATIEKALAI.LT rekomenduoja

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Fabijonas, Sebastijonas, Daugvydas, Nomeda.

Pasveikink!

Anekdotas

Stovi sankryžoje policininkas. Prie jo pribėga gal kokių 10 metų vaikėzas ir klausia:
- Dėde policininke, dėde policininke, kiek dabar valandų?
Po minutės priėjęs vėl klausia to paties. Dar po minutės atėjęs vėl klausia. Policininkas neiškentė:
- O tai kam tau, vaikeli, reikia tų valandų?
Vaikas:
- Kai bus 3val., pabučiuokit man į užpakalį! - Ir pasileidžia bėgti.
Policininkas iš įniršio vytis, ir bebėgdamas partrenkė žemaitį su pilnais vandens kibirais. Policininkas atsiprašinėja, aiškina apie vaikėzą ir kad tas jam liepęs 3 val pabučiuot į užpakalį tai dabar ir vejasi tą
neklaužadą. Žemaitis atsistojo, nusibraukė vandenį nuo kelnių, pasižiūrėjo į laikroduką ir tarė:
- Vuo ta kuoki biesą, vaikeli, taip skubi? Da diešimt minučių lig trejų liko...

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą