Patarimai
Žuvies mėsa
Kategorija:
Kulinarija
Žuvies mėsoje yra daug vandens, todėl žuvis greitai genda. Pagrindiniai šviežios žuvies požymiai yra šie: skaidrios akys, raudonos, truputį gleivėtos žiaunos, standi mėsa, žvynai truputi gleivėti ir stipriai laikosi prie odos, raumenis sunku atskirti nuo kaulų. Žuvies pilvas neišsipūtęs, įmesta į vandenį, ji skęsta; kvapas be rūgštumo prieskonio
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kad žuvis gražiai apskrustų - Kad žuvis gražiai apskrustų, kepant neuždenkite keptuvės, o į riebalus įberkite truputį druskos...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Naujasis rusas užsuko pas kunigą. Išpažinties... Pašnekėjo jie, pašnekėjo. Na, ir naujasis rusas sako:
- Žinot, šventas tėve... Mane labai godumas kamuoja...
- Tai pasimelsk sūnau mano. Ir pabandyk išpirkti savo nuodėmę.
- O kaip?
- Na, pavyzdžiui, duok 50 dolerių pirmam sutiktam žmogui, kai tik išeisi iš bažnyčios...
Išeina naujasis rusas iš bažnyčios, o aplink - tuščia. Paeina kiek toliau, mato - liekna mergina su "miniaku".
Naujasis rusas prieina:
- Imkite 50 dolerių, panele!
- Reikia 100!
- Ką? Bet šventas tėvas sakė, kad 50...
- Jis pastovus klientas!