Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Patarimai


Žuvies mėsa

Kategorija: Kulinarija


Žuvies mėsoje yra daug vandens, todėl žuvis greitai genda. Pagrindiniai šviežios žuvies požymiai yra šie: skaidrios akys, raudonos, truputį gleivėtos žiaunos, standi mėsa, žvynai truputi gleivėti ir stipriai laikosi prie odos, raumenis sunku atskirti nuo kaulų. Žuvies pilvas neišsipūtęs, įmesta į vandenį, ji skęsta; kvapas be rūgštumo prieskonio

Griežtai draudžiama PATIEKALAI.LT paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Patiekalai.lt kaip šaltinį.

PATIEKALAI.LT rekomenduoja

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Felicita, Klemensas, Kolumbanas, Doviltas, Liubartė, Adelė, Kolumbas, Orestas.

Pasveikink!

Anekdotas

Petriukas niekada nelipdavo po vieną laiptelį - dažniausiai šokdavo per du ar net per tris. Kartą, teta Veronika buvo ką tik išplovusi laiptinę jis šoko per visus penkis… paslydo, krito, vertėsi ir susilaužė koją. Gydytojas uždėjo ant kojos gipsą ir liepė daugiau laiptais nelakstyti.
Po mėnesio Petriukas klausia gydytojo:
- Gal man jau galima laiptais laipioti?
- Galima, tik atsargiai, - atsakė gydytojas.
- Kaip gerai, - atsiduso Petriukas, - kaip gerai, nes aš taip pavargau…
- Pavargai? - nusistebėjo gydytojas.
- Negi manote, kad lengva su šituo prakeiktu gipsu kasdien po kelis kartus į trečią aukštą balkonais laipioti? Vien kaimynai kaip pyksta…

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą