Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Patarimai


Žuvies maistingumas

Kategorija: Kulinarija


Žuvies mėsoje yra baltymų (12-23%), riebalų (0,5-33%), vandens (iki 80%), mineralinių medžiagų, vitaminų. Maistingąsias žuvies medžiagas žmogaus organizmas lengvai sunaudoja. Žuvies jungiamasis audinys yra mažai atsparus aukštos temperatūros veikimui, dėl to žuvis greitai išverda.

Griežtai draudžiama PATIEKALAI.LT paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Patiekalai.lt kaip šaltinį.

PATIEKALAI.LT rekomenduoja

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Leonas, Leontina, Eirimas, Aistė, Simonas, Laisvūnas, Laisvūnė.

Pasveikink!

Anekdotas

Kaime eina du girtuokliai, vienas užsinori myžt. Atsirėmė į medį, atseginėja kelnes, bet niekaip prieiti negali. Prašo draugo padėti. Tas pasikrapštė, mato, kad irgi neatsegs, paėmė nuo žemės pagaliuką, įbruko į rankas, sako: - Myžk. Na primasis nusimyžo ir paleido pagaliuką. Išsigandęs ir sako: - Petrai, kviesk greitąją, b*b*s nulūžo, pilni batai kraujo.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą