Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Patarimai


Žuvies maistingumas

Kategorija: Kulinarija


Žuvies mėsoje yra baltymų (12-23%), riebalų (0,5-33%), vandens (iki 80%), mineralinių medžiagų, vitaminų. Maistingąsias žuvies medžiagas žmogaus organizmas lengvai sunaudoja. Žuvies jungiamasis audinys yra mažai atsparus aukštos temperatūros veikimui, dėl to žuvis greitai išverda.

Griežtai draudžiama PATIEKALAI.LT paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Patiekalai.lt kaip šaltinį.

PATIEKALAI.LT rekomenduoja

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Vaigaudas, Danguolė, Faustas, Marija.

Pasveikink!

Anekdotas

Kupranugariukas klausia mamos:
- Mamyte! O kam mums tokios didelės kanopos?
- Mes, sūneli, esame dykumos laivai, mums reikia patogiai vaikščioti smėliu.
- Mamyte! O kam mums reikalingos kupros?
- Mes, sūneli, esame dykumos laivai, mums reikia kaupti jose maistą ir vandenį.
- Mamyte! O kam mums tokios didelės lūpos?
- Mes, sūneli, esame dykumos laivai, o dykumoje iš valgių vien spygliai…
- Mamyte, tai aš viską suprantu, bet kam mums tokie “navarotai” zoologijos sode?

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą