Patarimai
Šventiškas stiklinės krašto papuošimas cukrumi!
Kategorija:
Kiti
Pamirkykite stiklinės kraštą citrinų sultyse, po to panardinkite jį į smulkų cukrų. Tai sukurs šventinį įspūdį ir suteiks gaivinamiesiems gėrimams bei sultims malonaus skonio.
Šaltinis : dansukker.com
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Tešlos pakilimo technika - Mielinių gaminių geriausia kildinimo temperatūra 27-32° C. Tešla laikoma pakilusia, kai jos pasidaro dvigubai daugiau. Ji paprastai pakyla per 40-60 minučių. Kildinimo laikas priklauso nuo į tešlą įmaišytų priedų ir miltų kokybės. Gerai i...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Daktaras pacientui:
- Reiškia taip: ryte imate raudoną tabletę ir užgeriate stikline vandens; per pietus - mėlyną tabletę užgeriate stikline vandens, vakare - geltoną tabletę užgeriate stikline vandens ir prieš miegą - žalią užgerkite stikline vandens.
- Daktare, sakykite, o kas man?
- Organizmo dehidratacija.