Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Patarimai


Minkšta mėsa

Kategorija: Kulinarija


Kepamą mėsą šlakstykite karštu vandeniu ar sultiniu. Laistoma šaltu vandeniu, ji bus kietesnė.

Griežtai draudžiama PATIEKALAI.LT paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Patiekalai.lt kaip šaltinį.

PATIEKALAI.LT rekomenduoja

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Morkus, Tolmantas, Žadmantė.

Pasveikink!

Anekdotas

Skrenda per mišką bitė, žiūri sėdi ant kelmelio uodas ir bintuoja savo vyrišką pasididžiavimą. Priskrido arčiau ir klausia:
- Kas tau, uodeli, nutiko, kas tave taip žiauriai nubaudė?!
- Ai, vis per tą alkoholį... Skrendu šią naktį per mišką visas girtas, žiūriu - kažkas samanose žiba. Pagalvojau, kad jonvabalio pati kaip puoliau ant jos!.. O ten, pasirodo, buvo neužgesinta nuorūka...

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą