Patarimai
Minkšta mėsa
Kategorija:
Kulinarija
Kepamą mėsą šlakstykite karštu vandeniu ar sultiniu. Laistoma šaltu vandeniu, ji bus kietesnė.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kad žuvis išliktų šviežia - Kad šviežia žuvis netektų dumblo kvapo, išplaukite ją stipriu, šaltu druskos tirpalu....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Vienoje kameroje sėdi zoofilas, sadistas, nekrofilas ir ekstremalas. Zoofilas sako:
- Ech, norėčiau dabar katę paturėt.
Sadistas:
- Po to as ją nukankinčiau.
Nekrofilas:
- O vėliau ateitų mano eilė.
Ekstremalas:
- MIAU, MIAU...