Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Patarimai


Maltinių faršui

Kategorija: Kulinarija


Į maltinių faršą įminkykite tik padžiūvusio batono, nes šviežias mėsą padaro nemaloniai lipnią. Vietoj batono galite dėti šaukštą majonezo ir šaukštą bulvių krakmolo. Maltiniai bus minkštesni ir puresni.
Jei į maltinius norite dėti nekepinto svogūno, jo nemalkite mėsmale, o sutarkuokite.
Maltiniai bus skanūs ir sultingi, jei juos darydami į vidų įdėsite truputį sviesto.
Maltinius galima ne tik kepti, bet ir virti garuose. Tereikia sudėti juos į rėtį, jį – ant puodo su verdančiu vandeniu ir uždengti dangčiu.

Griežtai draudžiama PATIEKALAI.LT paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Patiekalai.lt kaip šaltinį.

PATIEKALAI.LT rekomenduoja

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Linda, Pijus, Gaudvydas, Joana, Kazimiera, Medeinė.

Pasveikink!

Anekdotas

Du medžiotojai sužeidė meškiną. Tas įsiutęs vejasi medžiotojus. Vyrai įsiropštė į medį. Meškinas bando lipti iš paskos. Vienas medžiotojas sako kitam: - Vasia, netiki aš jam nudaušiu kairį kiaušinį? Šovė - ir tikrai kairio kiaušinio neliko. Meškinas dar labiau įsiuto, lipa į medį. Pirmasis medžiotojas: - Vasia, žiurėk, aš jam dešinį kiaušinį numušiu. Vasia visas virpėdamas iš baimės sako: - I galvą šauk, į galvą! Jaučiu, kad jis čia ne dulkintis lipa!

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą