Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Patarimai


Lašišos atšildymas

Kategorija: Kulinarija


Šaldyta lašiša turi būti atšildoma pamažu, šaldytuve. Paprastai tai trunka 1-2 dienas. Tuomet mėsa nepraras skonio ir stangrumo.

Griežtai draudžiama PATIEKALAI.LT paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Patiekalai.lt kaip šaltinį.

PATIEKALAI.LT rekomenduoja

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Elena, Mantautas, Gendvilė, Ilona.

Pasveikink!

Anekdotas

Miškas. Eina daunas berniukas takeliu, rankom mastakuoja, seilė nutysus.
Žiūri - grybas didžiulis vidurį takelio. Pasilenkė paimt:
- Ooo... Glybukas...
Grybas staiga žmogaus balsu:
- Neliesk manes jaunikaiti! Aš nepaprastas grybas, o stebuklingas! Galiu išpildyti tris tavo norus. Ko norėtum?
- Eee... Noliu nolmalus būt...
Grybas sudūzgė - opa berniukas normalus tapo, stovi apakęs:
- Eik tu šikt! E tu kur? Nu bet čia geras, išdurnėt galima! Ooo... Glybukas...

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą