Patiekalai.lt
Patarimai
Kepamos sultys
Kategorija:
Kulinarija
Kad iš kepamų obuolių ir kriaušių neištekėtų sultys, prieš kepdami 1 -2 minutėms panardinkite į karštą vandenį.
Griežtai draudžiama PATIEKALAI.LT paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse,
tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo,
o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Patiekalai.lt kaip šaltinį.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Cukraus dėka pyragaičiai tampa trapesni - Jei į mažus pyragėlius įbersite mažiau cukraus, jie taps minkštesni, o jei daugiau – kietesni ir trapesni. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
2009 m. ankstyvas pavasaris, kažkur Lietuvoje kalbasi du išlikę verslininkai:
-Tu savo darbininkams algą moki?
-Ne, jau seniai.
-Ir aš ne. Bet jie vistiek į darbą eina?!
-Eina
-Ir mano eina. O gal padarom apmokamą įėjimą?
Dar po mėnesio:
-Na kaip taviškiai į darbą dar vaikšto?
-Aha. Tik taupo žąsinai!!!
-???
-Ateina pirmadienį, o išeina penktadienį!