Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Patarimai


Kaip marinuoti mėsą

Kategorija: Kiti


Geriausiai tinka viršuje susegami plastikiniai maišeliai- juose galima marinuoti įvairių rūšių mėsą. Jie neužima daug vietos šaldytuve ir mėsos gabaliukai tolygiai marinuojasi. Jeigu marinuojate dubenyje, rinkitės plastikinį ar keraminį, o ne metalinį, kuris gali pakeisti skonį.
Mėsą laikykite uždengtą šaldytuvę, kol ji marinuojasi, ir kartkartėmis pavartykite, kad tolygiau pasiskirstytų marinatas.
Prieš kepdamos nukratykite marinato likutį. Užvirkite likusį marinatą ir juo laistykite kepsnį, kol kepa, kad neišdžiūtų. Jeigu marinatas saldus, laistykite tik paskutines 10 min. , nes gali pridegti.

Griežtai draudžiama PATIEKALAI.LT paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Patiekalai.lt kaip šaltinį.

PATIEKALAI.LT rekomenduoja

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Agripina, Arvydas, Vaida, Zenonas, Vanda, Vaidas, Ligita.

Pasveikink!

Anekdotas

Ateina į barą vyrukas ir sako:
- Man 18 stopkių degtinės!
Barmenas tylėdamas įpila, o vyrukas toliau savo varo:
- Dabar trečią ir aštuonioliktą išimk!
Barmenui pasidaro įdomu ir jis paklausia kam to reikia.
- Matai, atsako vyriškis, nuo trečios stopkės man kablys, o nuo aštuonioliktos koma...

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą