Patarimai
Blynai su lengvu karamelės prieskoniu
Kategorija:
Kulinarija
Kai kitą kartą kepsite blynus, į keptuvėje ištirpdytą sviestą įdėkite šiek tiek cukraus. Tai „pagerina” blynų skonį – jie įgauna lengvą karamelės prieskonį.
Šaltinis : dansukker.com
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Citrinos sultys - Jeigu jums reikia labai nedaug citrinos sulčių, pradurkite adata skylutę ir pro ją išspauskite sulčių. Citrina neišdžius ir dar ilgai galėsite ją laikyti...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Dumia plentu brangus mersas, jam iš paskos - greitukė ir ugniagesiai. Mersą stabdo kelių patruliai. Sustoja iš paskos ir greitukė, ir ugniagesiai. Policininkai liepia jiems važiuoti, girdi, stabdę tik mersą. Tada sėdintysis prie merso vairo sako:
- Jie su manim.
Policininkai apstulbo:
- Kuriems galams?!
- Tai vis per jus, parazitai! Tai vaistinėlę jums rodyk, tai gesintuvą…