Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Patarimai


Ankštinės daržovės

Kategorija: Kulinarija


Ankštiniuose (pupelėse, žirneliuose) yra baltymų (22-25%), krakmolo ir kitų angliavandenių (53-56%). Ankštiniai iš daržovių yra patys vertingausi dėl baltymų kiekio

Griežtai draudžiama PATIEKALAI.LT paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Patiekalai.lt kaip šaltinį.

PATIEKALAI.LT rekomenduoja

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Joana, Žaneta, Gilmintas, Vaingedė, Dagmara, Žana.

Pasveikink!

Anekdotas

- Nusipirkau virtuvės stalui labai slidžią klijuotės staltiesę. Visą naktį girdėjau, kaip nuo virtuvės stalo krito keikdamiesi tarakonai. O po savaitės aptikau pirmąjį tarakoną su pačiūžomis…

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą