Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Patarimai


Alaus patiekimas

Kategorija: Kulinarija


Virš kiekvieno alaus bokalo turi būti graži, apetitą žadinanti puta.

Leidžiant alų iš statinės, bokalas laikomas gulsčiai po čiaupu. Alus leidžiamas gulsčio bokalo sienele, kad neprisiplaktų per daug putų.
Žiūrėkite, kad neperbėgtų per viršų!

Truputį leidžiama putai nuslūgti, paskui trumpais pliūpsniais stačias bokalas pripildomas iki viršaus.

Patiekiant alų iš butelių, alaus butelis atnešamas kartu su bokalu ant padėklo; aukščiausios kategorijos restorane atkemšamas tik prie stalo.

Bokalas laikomas rankoje gulsčiai, alus pilamas vidine bokalo sienele; taip lengviau reguliuoti putos susidarymą.

Panaudotus alaus bokalus reikia kuo greičiau išplauti, kad alaus dekstrino likučiai nepridžiūtų prie sienelių, tada bus sunku išplauti.

Griežtai draudžiama PATIEKALAI.LT paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Patiekalai.lt kaip šaltinį.

PATIEKALAI.LT rekomenduoja

Prisijungimas

Rėmėjai

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Feliksas, Jovydas, Vaidvilė, Laimis.

Pasveikink!

Anekdotas

Budelis tarė aukai: būk pasiruošęs minčiai.Ir nukirto galvą.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą