Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Komentarų archyvas


Varškės apkepas


Leja ( 2012-07-20 10:30:32 )
Na esu bandziusi labai skanus bet kaip kazkas sake ten yra kaip karsta varske , as ant virsaus pabarstau cinamono su cukrumi , ir dar padarau apelsinu ir citrinu su medum sirupa , niam niam labai skanu mano seimynai labai patiko.

indre ( 2012-04-07 19:40:10 )
puikus apkepas, visada pagal si recepta kepu :) super gaunasi!

Edits ( 2012-01-02 14:12:52 )
Nepakartojamas apkepas.bet as kepiau dviguba,t.y.visus produktus padauginus is 2.gavosi storas , didelis, purus,ir Labai Skanus :)

aiste ( 2011-11-28 19:17:47 )
dareme viska pagal recepta gavosi visai nieko,bet tai buvo greiciau ne varskes apkepas ,o ,,karsta varske" taip,kad dedi su saukstu,o peiliu pjaut neina ;( ka darome ne taip? virti monai turi buti ,karstas pienas?

lile ( 2011-11-27 11:19:21 )
puiku

naujoke ( 2011-11-22 19:52:54 )
Pirma kart gyvenime kepu varskes apkepa, jau orkaiteje, paziuresim kas gausis.

Jurate ( 2011-11-15 14:50:17 )
Siandien kepsiu vaikuciams.Niam niam bus tikiuosi :)

Karolina ( 2011-11-14 07:15:15 )
Labai skanu ir lengva pagaminti! Gaminau is amerikietisku produktu, tai reikes recepta dar patobulinti, nes produktai cia ne tokie patys. Gavosi truputi skystesnis negu kad noreciau. Kita karta idesiu saukstu daugiau manu kruopu. Kepiau 40min 220C (425F), bet kita karta reikes 180C (350F) ir ilgiau pabandyti kaip kiti rekomendavo.

monroe ( 2011-10-18 17:05:51 )
aciuu labai uz receptuka. paprasta ir skanu. SEKMES

Asta ( 2011-10-01 21:53:37 )
Ar varske turi buti is pakeliu ar galima deti ta geresne, stambesne?

Kristina ( 2011-09-26 07:11:23 )
nesudetingas ,lengvai paruosiamas .

lavista ( 2011-08-30 19:37:59 )
labai skanus-labai purus,visada toky ir kepsiu

kristina ( 2011-08-28 15:43:49 )
labai labai skanu,!!!!:)

Ona ( 2011-08-24 13:05:27 )
Nerealus apkepas!!! As varskes megeja tai apkepus kepu daznai. Sviesta dejau ant galo tai neissimaise, tai isemiau tuos gabaliukus, visiskai jo nereikia. O purumas tai neispasakytas. Kepiau apie 50min, nes man patika rudesnis:)

Ramune ( 2011-08-01 14:18:00 )
man tai pat patiko sis receptas, tik as dar idejau dziovintu slyvu.

smalize ( 2011-06-17 13:52:43 )
Labai skanu, aciu uz paprasta ir originalu receptuka:)

Pranciškus ( 2011-05-31 17:57:06 )
Tokios slykstynes dar neesu ragaves, kas ce per Š?
Bet jei įdėtumem dar kokios slasisos butu tiesiog skanumėlis, aš jums sakau pabandykit.

R ( 2011-05-29 20:51:57 )
Liux,tik reiktu dar ideti saujele razinu :-) ir tikrai kepti 180 temperaturoje 50 min. Aciu uz recepteli !

Lukr10 ( 2011-05-02 19:55:52 )
Niam,niam, mmmmmmmmmmmm.... skanumelis...

hur ( 2011-05-02 18:15:52 )
bonifacijau,jeigu ko reikia- nusipirk parduotuveje. o ne peik kitus.

Puslapiai: Pirmas <<-10 <<-1 [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] +1>> +10>> Paskutinis

Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Narcizas, Almantė, Bertoldas, Manvydas.

Pasveikink!

Anekdotas

- Kodėl blondinė iškrito pro langą?
- Nes lygino užuolaidas.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą