Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Komentarų archyvas


Meduolis


Lina ( 2012-08-25 09:13:13 )
Puikus, nesudėtingas receptas. Kiek kartų jau kepiau, visada gaunasi puikiai.

Renata ( 2011-12-23 13:59:51 )
Aciu uz si recepta, meduolis gavosi nerealus, tirpsta burnoje.
p.S. as nedejau viso kiekio medaus, uzteko geros stiklines.

In ( 2011-04-17 20:14:31 )
Laaaabai gerai ir labai skanus gavosi:)

Lauryte ( 2010-12-23 13:47:28 )
Kas zinot nesunku recepata meduoliu ? Laurutea.d parasyki i skype aciu :)))

skanu turetu but tuoj kepsiu ( 2010-12-21 17:13:40 )
tuoj kepsiu

Marija ( 2010-11-11 11:25:34 )
Rima K., tu visiskai teisi, rudumas atsiranda del medaus pavirimo. Medu puode reikia pavirti iki putu atsiradimo, o tada i karsta medu sudeti prieskonius ir sviesta.
As turiu savo mociutes recepta, jis toks pat tik nededami kiausinio baltymai, dedami tik tryniai.
Dar gaminamas glajus, kur pasinaudoja baltymai: 5 baltymai, 5 valg.s. cukraus pudros, 1 saukstas citrinos rugsties (as visada ragauju), viska plakti iki putu ir sutepti dar karsta meduoli ir ji apvynioti su maistine plevele, glajus isigeria i meduoli ir jis tampa dar skanesnis.

Rima K. is Toronto ( 2010-07-15 01:22:08 )
As dariau meduoli pagal kita recepta (dar sito nebuvau radusi), jis man gavosi baltas. Kiek as atsimenu, meduolis turi buti tamsus. Turbut atsiranda tamsumas nuo medaus virinimo (as to nedariau)? Labai noreciau suzinoti, is kur atsiranda tas rudumas? Mano mociute ji darydavo ir as labai noreciau moketi teisingai ji iskepti. Jei kas galit ir zinot, patarkit! Aciu

Liudvina ( 2010-06-17 22:19:56 )
Labai, labai skanus gavosi meduolis :) minkstas, nesausas. Tokio senai valgiau... :)

Roberta ( 2010-04-01 13:29:10 )
Katik įkišau į orkaitę ,labai daug terlionės su tuo meduoliu ,bet tikiuoisi bus skanu ,mmm :)

thsgjursj ( 2010-03-01 14:26:08 )
negadu man neskanu spermatozoidai

Jurgita ( 2009-10-08 16:20:27 )
Gavosi super meduolis!! Ingredientus dejau taip kaip parasyta ir tikrai nieko ne per daug ir ne per mazai. Tik kepti reikia tikrai daugiau nei 40 min.

egle ( 2009-09-27 13:55:36 )
o i kokio dydzio paskirtstyt?

Regina ( 2009-09-06 14:36:01 )
Labai skanu, puru ir tirpsta burnoje!
Ačiū už receptą ^-^!

super meduolis ( 2009-08-26 13:08:16 )
si meduoli kepu jau senai, viso cukraus tikrai nededu nes per saldu, kadangi medus dedasi. kol kepa pirmas 30min. negalima darineti orkaites nes meduolis sukrenta. ir miltu visu nereikia, tesla turi but skystesne tada iskepa purus. skanumelis...

vika ( 2009-04-08 17:46:39 )
bandziau ir neisejo... per daug medaus - viduj slapias ir sulipes buvo.

medu valgo meskinai ( 2009-03-26 22:01:28 )
aciu uz recepta dabar mano meduolis jau orkaiteje :) labai lengvai paruosiamas, uztrukau nepilnas 20 min. ziuresim kas gausis.

meduolio kepeja ;) ( 2008-12-15 15:56:08 )
labai paprastas ir aiskus receptas,butent tokio ir ieskojau. aciu.

Puslapiai: Pirmas <<-10 <<-1 [ 1 ] +1>> +10>> Paskutinis

Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Filemonas, Sikstas, Rimkantas, Girmantė, Odeta.

Pasveikink!

Anekdotas

Jonukas klausia Petriuko:
– Ką tu darytum, jei susirgtum pasiutlige?
– Įkąsčiau mokytojai.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą